Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Harry to na svadbe rozbalil, zabával ako rocková hviezda

Princ William a princ Harry
Princ William a princ Harry

LONDÝN - Britský princ Harry sa počas piatkovej kráľovskej svadby svojho brata princa Williama a Kate Middleton údajne zabával "ako rocková hviezda". Večer, ktorý sa konal v The Palace Club v Buckinghamskom paláci, sa začal prvým tancom mladomanželov na pieseň Your Song, ktorú im naživo zaspievala Ellie Goulding.

Princ Charles aj jeho manželka Camilla sa k nim nakrátko pripojili, no neskôr nechali parket pre mladších hostí, uvádzajú britské nedeľňajšie noviny News of the World. Kráľovná Alžbeta II. zábavu čoskoro opustila.

"Buckinghamský palác nikdy nevidel nič podobné. Bol to skôr nočný klub, ako dom kráľovnej," uviedol nemenovaný zdroj. "Harry bol v podstate hostiteľom večera. Správal sa ako rocková hviezda a staral sa o to, aby všetky dievčatá mali v ruke koktail a aby všetci chlapi vyskúšali pohárik (likéru) Sambuca. Sám sa celkom dostával do nálady. Miluje párty a táto noc očividne nebola iná. Dokonca zoskakoval z pódia a tancoval na parapetoch okien. V jednej chvíli skončil s rozopnutou košeľou na ramenách jedného zo svojich kamarátov." Na pleciach svojich priateľov skončili aj mladomanželia, ktorí si spolu s nimi zaspievali.

Asi o 2.00 Harry vystúpil na pódium a povedal: "Toto bola skvelá noc, ale, prosím, rešpektujte rodinu na poschodí, keď budete odchádzať. A nezobuďte susedov!" Keďže mnohí hostia ešte nechceli odísť, Harry požiadal dídžeja, aby pre Williama zahral ešte jednu pieseň. Bola to Sex On Fire od skupiny Kings of Leon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu