Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

William s Kate opustili Buckinghamský palác vrtuľníkom

Vrtuľník s mladomanželmi Zobraziť galériu (4)
Vrtuľník s mladomanželmi

LONDÝN - Princ William s manželkou Kate dnes opustili Buckinghamský palác v Londýne vrtuľníkom. Mieria na svadobnú cestu, ale kam, zostáva utajené. Vzali sa v piatok vo Westminsterskom opátstve.

K vrtuľníku kráčali ruka v ruke vo vychádzkovom oblečení a zastavili sa, aby si pred odchodom potriasli ruky s personálom. Princ dostal na medové týždne dvojtýždňové voľno z posádky.

Správa o tom, kam mieri, sa zatiaľ do médií nedostala, pár si želá uchovať si súkromie.

Špekuluje sa o všemožných destináciách. Súkromie by im podľa mnohých poskytol kráľovnin zámok Balmoral v Škótsku. Niekto si tiež spomenul, že sa William kedysi zmienil o tom, že chce vziať svoju nastávajúcu do Austrálie na potápanie. Ďalej sa špekuluje o niektorom z karibských ostrovov, destináciu v Afrike alebo o Jordánsku. Pre nich síce hovoria dobré spomienky na dva roky, ktoré tu rodina Middletonová strávila v čase keď Kate bola dieťa, ale jeho blízkosť súčasným ohniskám arabských nepokojov z neho favorita nerobí.

V prípade Karibiku sa hovorí o ostrove Bequia či ostrovu Mustique, kam jazdia často na dovolenku Katini rodičov. Stávkari dávajú najväčšiu šancu Keni, v ktorej William Kate požiadal o ruku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu