Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladomanželia odložili svadobnú cestu: William ide pracovať!

Princ William a Kate Middleton
Princ William a Kate Middleton

LONDÝN - Princ William a princezná Catherine dnes neodcestujú na dvojtýždňovú svadobnú cestu. Prekvapivú informáciu zverejnilo tlačové oddelenie formálneho sídla britskej kráľovskej rodiny St James's Palace.

"Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu sa rozhodli neodcestovať na svadobnú cestu hneď. Po víkende strávenom v súkromí v Spojenom kráľovstve sa vojvoda vráti do práce záchranného pilota. Lokalitu, kde strávia víkend pred vojvodovým návratom do práce, ani krajinu, do ktorej v budúcnosti odcestujú na svadobnú cestu, vopred neoznámime. Pár žiada o zachovanie ich súkromia počas víkendu aj počas svadobnej cesty," uvádza sa vo vyhlásení. Princ s princeznou dnes ráno opustili Buckinghamský palác v helikoptére.

Dvojica si povedala svoje "áno" v piatok vo Westminsterskom opátstve za účasti 1900 pozvaných hostí. Po sobáši získali tituly vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu. Po ceremoniáli sa ženích, nevesta, ich rodina a priatelia presunuli do Buckinghamského paláca na svadobnú party. Poslední hostia odchádzali v sobotu po 3:00 miestneho času. Catherine vymenila svadobné šaty od návrhárky Sarah Burton za večernú bielu róbu z rovnakej dielne. William sa z uniformy prezliekol do smokingu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu