Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Brutálna šikana v Rožňave: Lucku (14) bili a zapálili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Terčom brutálnej šikany je žiačka ôsmej triedy ZŠ v Rožňave. Útoky na mladú Luciu vyvrcholili v piatok, keď ju neďaleko školy napadla partia spolužiakov. Surovo ju zbili, ponižovali a dokonca jej zapálili vlasy! Momentálne leží v nemocnici, uviedla TV Markíza.

Útok sa podľa portálu tvnoviny.sk odohral cestou zo školy. Podľa riaditeľky školy Eriky Mihalovičovej dievčatko najskôr napadli slovne, potom ho začali fackovať. Lucii vysypali veci z tašky a dali do nej kamene. Podľa Joj ju nimi dokonca kameňovali!

To však nestačilo. Zapálili jej vlasy, od čoho sa jej údajne chytilo aj oblečenie. Doráňaná Lucka prišla domov, kde ju jej bezcitní spolužiaci dokonce prišli navštíviť! Ako sa pre Joj vyjadrila matka dievčaťa, pýtali sa, kde je tá "suka" a ako sa má. Keď to Lucka počula, skolabovala a museli ju odviezť do nemocnice. Z fyzických rán by sa mala vyliečiť, tie psychické by však podľa lekárky mohli zanechať trvalé následky.

Jej spolužiaci si v piatok popoludní na facebooku vymieňali dojmy z "dobrodružstva." Podľa matky museli jej dcéru šikanovať aspoň tri mesiace. Údajne tušila, že sa s ňou niečo deje. Dievča sa však bálo a nikomu sa nezdôverilo. Prípad už prešetruje aj polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu