Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Strach jej ničí kariéru, speváčka už dva roky nevyšla z domu!

Jemma si doma zriadila provizórne štúdio, aby mohla nahrávať
Jemma si doma zriadila provizórne štúdio, aby mohla nahrávať

MALVERN - Celý život snívala o tom, že raz bude hviezda. Dvadsaťročná Jemma Pixie Hixon miluje spev a svojím hlasom už dokonca dobyla aj Čínu. A to všetko len prostredníctvom internetu; dievčina totiž kvôli chorobnému strachu z otvorených priestorov už dva roky nevyšla z domu.

Jemma spieva už odmalička. Jej sľubne rozvíjajúcu sa kariéru však ohrozuje porucha nazývaná agorafóbia, čiže panický strach z pobytu v otvorenom priestore. Kvôli nej už niekoľko rokov neopustila svoj dom.

Rozhodla sa preto dobyť svet šoubiznisu odtiaľ. Vo svojej izbe si vytvorila provizórne štúdio a nahrala krátke video, ktoré umiestnila na internet. Jej spev očaril predovšetkým Číňanov a Japoncov, vďaka ktorým si jej nahrávky pozrelo už vyše dva milióny užívateľov. Spieva najmä coververzie rôznych hitov ale piesne si píše aj sama.

"Posledné dva roky to bol veľký boj. Ako malá som zvykla vystupovať na verejnosti ale kvôli agorafóbii to teraz nie je možné. Chcela som nájsť nejaký spôsob, ako by som mohla spievať aj naďalej a myslím, že sa mi to podarilo," vysvetľuje Jemma.

Dievčina dúfa, že jej úspech pomôže prekonať svoj strach, ktorý začala prvýkrát pociťovať, keď mala šesť rokov. Jej stav sa postupne zhoršoval, až nakoniec začala odmietať ponuky na vystupovanie a nešla ani na univerzitu. Jemma navštívila už niekoľkých psychológov a hypnoterapeutov, ale ani jeden jej zatiaľ nedokázal pomôcť.

"Chcem sa uzdraviť a viesť normálny život. Dúfam, že raz budem mať odvahu opustiť dom a vystupovať na pódiu," dodala.



Agorafobička Jemma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu