Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V opustenom aute našli sedem tiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

CUERNAVACA - Telá šiestich mužov a jednej ženy našla v pondelok mexická polícia v opustenom aute neďaleko malebného mesta Cuernavaca. Ako dnes uviedla agentúra AP, príslušníci polície štátu Morelos objavili tri mŕtvoly vnútri vozidla a ďalšie štyri v jeho kufri.

Po smrti narkobaróna Artura Beltrána Leyvu v decembri 2009 došlo v štáte Morelos k nárastu násilia, keď jednotlivé odštiepené skupiny začali medzi sebou bojovať o kontrolu nad obchodom s drogami na tomto území.
      
V meste Nuevo Laredo na severe Mexika v pondelok príslušníci armády zabili štyroch ozbrojených mužov cestujúcich v dvoch autách. Ozbrojenci strieľali na vojenskú hliadku a pri následnej prestrelke prišli o život.
      
Pri prestrelke medzi znepriatelenými gangmi v severomexickom meste Monterrey medzitým zahynuli dvaja ľudia vrátane predavača hotdogov, ktorý sa len náhodou nachádzal na inkriminovanom mieste. Tri ďalšie osoby, vrátane dvojročného dieťaťa a jeho otca, boli zranené.
      
V západomexickom štáte Michoacán boli nájdené dve telá s odkazom od nového drogového gangu, ktorý sa hlási k niekoľkým vraždám v regióne a tvrdí, že nahradil oslabený kartel La Familia.
      
Mŕtve telá boli objavené na ceste v meste Apatzingán. Hlavy mali oblepené lepiacou páskou a mali zviazané ruky a nohy. V odkaze sa píše: "Templárski rytieri nedovolia vrahom zabíjať nevinných ľudí".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu