Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zázrak na D1: Kamión rozdrvil auto, posádka prežila!

Rozdrvené auto pod kamiónom Zobraziť galériu (3)
Rozdrvené auto pod kamiónom

BRATISLAVA/PRAHA - Vodič, ktorý išiel vo štvrtok po českej diaľnici D1, dával prednosť autu v pripájacom pruhu. Pri tomto manévri spomalil. Žiaľ, tak nešťastne, že kamionista za ním musel stlačiť brzdový pedál až na podlahu.

Brzdilo aj auto za kamiónom. Ďalší kamionista za ním sa snažil vyhnúť zrážke a strhol vozidlo prudko doprava. Manéver mu však nevyšiel a mohutné vozidlo doslova vtlačilo auto pred ním pod prvý kamión! Posádka sa ocitla v rozdrvenom aute, nad ktorým bol náves kamiónu.

Ku hrozivo vyzerajúcej nehode okamžite vyrazili záchranári aj hasiči. Ako píše pražská záchranka na svojej stránke, pri nehode sa zranili traja muži. Šofér, ktorého sa podarilo vytiahnuť spod kamióna, utrpel niekoľko vážnych poranení a po stabilizovaní ho odviezli do nemocnice. Zranil sa aj dvaja ďalší muži (26, 27). Mladší mal podľa predbežnej správy doráňaný hrudník, starší si poranil hlavu.

Zrážka na frekventovanej diaľnici neďaleko Prahy spôsobila rozsiahle kolóny. Trvalo niekoľko hodín, kým cestu sprejazdnili. O prípade informovala česká polícia, zdravotníci aj hasiči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu