Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žene v priebehu 5 mesiacov zomrel snúbenec i obe deti!

Karl a Michelle
Karl a Michelle

MANCHESTER - Mladá žena z anglického mesta Salford, ktorá prišla za necelého polroka o dve deti i budúceho manžela, sa pred pár týždňami psychicky zrútila. V tejto ťažkej chvíli sa ju momentálne snaží podporiť jej najbližšia rodina.

Michelle Clarková sa ešte donedávna spolu so svojím priateľom tešila na dvojnásobný prírastok do rodiny. Párik si už naplánoval aj svadbu, Karl Davies (27) však zomrel len pár hodín predtým ako sa mali vziať. Trpel totiž leukémiou, ktorú mu diagnostikovali pred tromi rokmi. Napriek tomu, že dvakrát podstúpil transplantáciu kostnej drene, sa ho nepodarilo zo zákernej choroby vyliečiť.

Michellinou jedinou útechou boli dvojčatá, ktoré s ním čakala. Tie sa ale narodili o dva mesiace skôr pričom vážili len 730 gramov. Malá Ria zomrela dva týždne po narodení, jej braček Karl, pomenovaný po svojom otcovi, o šesť dní neskôr. Karla pochovali spolu s deťmi.

"Nedokázala som sa pozerať na to, ako ukladajú do hrobu môjho syna a zároveň i dvojčatá. Tá bolesť je neznesiteľná," uviedla Karlova matka Sylvia. Teraz sa spolu s ostatnými členmi rodiny snaží utešiť trúchliacu ženu. "Všetci sme z toho hotoví, ale najviac asi trpí Michelle. Posledné mesiace prežíva doslova muky," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu