Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najnebezpečnejšia terapia na svete, vdova hltá meče!

Natashe pomáhajú meče žiť Zobraziť galériu (2)
Natashe pomáhajú meče žiť

NEW YORK - Opýtajte sa hociktorého prehĺtača mečov, či svoje povolanie považujú za nebezpečné. Všetci vám potvrdia, že ich život ohrozuje každučký hlt ocele. Niektorých z nich ale drží toto staroveké umenie nad vodou.

Zoznámte sa s Natashou Veruschkou - newyorskou tanečnicou a prehĺtačkou mečov. Táto žena tvrdí, že nezvyčajný koníček jej pomohol vyrovnať sa so smrťou manžela, ktorý zomrel minulý rok v novembri.

Terrance (†54), s ktorým bola vyše dvadsať rokov, bol takisto jej manažérom. Pár pred niekoľkými mesiacmi odišiel na súťaž, ktorej sa v Ríme zúčastnili aj zástupcovia Guinessovej knihy rekordov. Natasha uchmatla hneď tri tituly, jeden z nich za prehltnutie dvoch mečov naraz pričom jeden z nich bol napustený jedovatým neónom. "Som šťastná, že som to dokázala, ale už to bolo príliš," uviedla po svojom výkone Veruschka.

Počas ich pobytu v Taliansku sa však do Terranceovho tela dostal neznámy parazit, ktorý mu spôsoboval veľké bolesti. Po návrate domov sa ale z návštevou lekára neponáhľal, čo ho neskôr stálo život. Natascha sa cítila mizerne a údajne po tom, ako zomrel, zostala na ňom ležať hodinu a pol.

"V ten večer som mala predstavenie, ale vôbec sa mi tam nechcelo ísť. Mala som ale s klubom zmluvu takže som musela vstať a premôcť sa," opisuje žena svoje pocity. Jej zármutok bol taký veľký, že dokonca schudla vyše 40 kíl.

"Teraz je vystupovanie to, čo ma drží pri živote. Musíte mať čistú hlavu a plne sa koncetrovať, pretože stačí jedno šmyknutie a je po všetkom," dodáva Veruschka.



Prehltacka mecov Natasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu