Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na Valentína poslal priateľke kvety, medzitým ju zavraždili!

Gerard svojej priateľke kúpil šperk Zobraziť galériu (2)
Gerard svojej priateľke kúpil šperk

NEW YORK - Ku sviatku všetkých zamilovaných vopred objednal a dal poslať svojej priateľke do práce kyticu červených ruží. Ale Yelena Bulchenková tam už nebola, aby si ich prevzala. Dvadsaťročnú dievčinu totiž tri dni pred Valentínom dobodali na smrť.

"Do práce som jej poslal ruže, mali sme ísť spolu na večeru. Chcel som jej dať diamantový náhrdelník, ktorý som pre ňu kúpil," uviedol Yelenin priateľ Gerard Honig so smútkom v hlase pre denník New York Post.

Yelenini kolegovia zostali prekvapení, keď do ich kancelárie prišiel kuriér a hľadal mladú ženu. "Čo neviete, nepozeráte televíziu? Nesiete kvety pre ženu, ktorú zavraždili," povedal jeden zo spolupracovníkov obete.

Bulchenkovú a jej matku podľa polície zavraždil uplynulý víkend v ich dome Maksim Gelman (23). Motívom mala byť žiarlivosť, vrah bol údajne ohrdnutým nápadníkom mladej ženy. Matka s dcérou však neboli Gelmanove prvé obete. Ešte predtým zabil svojho nevlastného otca a náhodného okoloidúceho. Obvineného zatkli a v týchto dňoch s ním prebieha súdny proces.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu