Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Divoká jazda na kapote auta: Žena prežila vďaka stieraču!

Christopher Carroll Zobraziť galériu (2)
Christopher Carroll

MANTECA - Zvláštnym spôsobom prejavil lásku ku svojej žene tridsaťšesťročný muž z Kalifornie. Tá sa totiž nedobrovoľne viac ako 50 kilometrov po diaľnici v okrese San Joaquin viezla na kapote auta!

Christopher Michael Carroll sa v sobotu v noci pohádal so ženou. Krátko nato nastúpil do ich rodinného minivanu a chcel odísť preč. "Manželka sa ho snažila zastaviť, vyliezla na prednú kapotu pričom sa pridržiavala jedného zo stieračov. Asi nepredpokladala, že bude pokračovať v jazde," uviedol policajný hovorca Rex Osborn.

Carroll si to namieril do mesta vzdialeného 56 kilometrov. Fakt, že jeho žena počas divokej jazdy takmer prišla o život, mu vôbec neprekážal. Očití svedkovia privolali políciu a prenasledovali Carrolla, ktorý sa po ceste rútil vyše 160-kilometrovou rýchosťou, až do jej príchodu.

Nakoniec však spomalil a manželka tak bola schopná zísť dole. Hneď nato podchladenú ženu previezli do nemocnice. Šialenca po príchode domov zatkla polícia, ktorá ho obvinila z pokusu o vraždu, únosu a domáceho násilia. Momentálne sa nachádza za mrežami bez možnosti prepustenia na kauciu.

Incident sa stal iba pár dní po tom, čo Carrolla zadržali kvôli tomu, že vliezol do dvojmetrového odpadového koša a vyhrážal sa, že sa utopí v pätnásťcentimetrovej vode, ktorá sa nahromadila na dne kontajnera. "Prišli sme za obvineným a hodinu sme sa s ním rozprávali. Bolo zrejmé, že užil nejaké drogy," povedal Osborn.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu