Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ústa plné výkalov, vypľul ich policajtovi do tváre!

Andrew Kausalik
Andrew Kausalik

DENVER - Polícia v americkom Colorade rieši nezvyčajný prípad muža, ktorého zatkli pre jazdu pod vplyvom alkoholu. Na tom by ešte nebolo nič zvláštne, keby opitý vodič pri zatýkaní neopľul jedného z policajtov vlastnými výkalmi!

Andrewa Kausalika (61) zadržala polícia v meste Durango po tom, ako ho prichytili odbočovať bez toho, aby vyhodil smerovku. Muž tvrdil, že pred jazdou nepil, dychová skúška však potvrdila opak.

Bývalého pracovníka pošty previezli na policajnú stanicu, kde sa vypýtal na toaletu. Po chvíli ho tam našli spiaceho na podlahe. Zobudili ho a požiadali, aby sa s nimi vrátil späť do kancelárie. Vtom si všimli, že má niečo v ústach. O pár sekúnd neskôr už na mužovi v uniforme, ktorý stál približne meter od zadržaného, skončila Kausalikova stolica.

"Akonáhle som zistil čo to je, vzdialil som sa a otočil hlavu, ale obvinený mi ešte predtým stihol tvár opľuť svojimi výkalmi," uviedol dôstojník Langley. Kausalik teraz okrem jazdy pod vplyvom alkoholu čelí i obvineniu z útoku na verejného činiteľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu