Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželka vysokého politika sa fotila v plachte!

Sally Bercowová Zobraziť galériu (2)
Sally Bercowová

LONDÝN - Bývať v parlamente v tieni Big Benu je nečakane sexy a moc u politikov skutočne pôsobí ako afrodiziakum.

Takýmito výrokmi vyvolala manželka predsedu britskej Dolnej snemovne Sally Bercowová (41) miernu búrku v londýnskej vládnej štvrti Westminster. Povedala ich v rozhovore s večerník London Evening Standard a navyše pridala odvážnu fotografiu, na ktorej je odetá len do plachty.

Predseda snemovne John Bercow (47) býva s manželkou a tromi deťmi v oficiálnej rezidencii v areáli parlamentu. "Výhľad z rezidencie je neuveriteľne sexy, hlavne večer, keď svieti mesiac a staré plynové lampy ... Nikdy som si nemyslela, že bývať pod Big Benom a zvonením jeho zvonov je tak sexy," vyhlásila Bercowová.

"Politici vo všeobecnosti nie sú mimoriadne sexy, ale politika môže byť, pretože moc je afrodiziakum," povedala. "Od chvíle, čo sa John stal predsedom snemovne, dramaticky vzrástol počet žien, ktoré mu robia návrhy." "Nie som žiarlivá, pretože viac mužov robí návrhy aj mne. Myslím, že je vtipné, keď o mne hovoria ako o Carle Bruniovej britskej politiky," dodala v narážke na manželku francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho.

Keď však článok vo štvrtok popoludní vyšiel, Sally Bercowovej došlo, že možno trochu prestrelila. "Pán B sa z toho zblázni," oznámila svojim priaznivcom prostredníctvom Twitteru.

Dnes v rozhlasovom rozhovore vyhlásila, že ide len o "búrku v plachte", aj keď pripustila, že bola naivná, keď sa v nej nechala vyfotografovať. Zdôraznila však, že malo ísť len o "neškodnú zábavu". "Úplne sa to obrátilo proti mne a vyzerám ako úplný idiot ... ale som prekvapená, akú búrku to vyvolalo," povedala a označila fotografiu za vkusnú.

"Ale ja nie som predseda snemovne, tým je môj manžel. A našťastie si nemyslí, že mojou hlavnou životnou úlohou je podporovať ho," bránila sa. "Som osobnosť, mám vlastné ambície a mala to byť len zábava ... Manžel tým nie je práve nadšený, ale berie to v kľude," uviedla Bercowová, ktorá je známou aktivistkou opozičnej Labouristickej strany.

Konzervatívec Bercow sa stal predsedom snemovne v roku 2009. Vo svojej funkcii ale má byť úplne nadstranícky. Niektorí konzervatívni poslanci ale nie sú príliš spokojní s tým, ako funkciu vykonáva. Nemenovaný konzervatívny poslanec teraz kritizoval Bercowovú za to, že sa vraj považuje za prvú dámu britskej politiky. "Keď (Bercow) nemá vplyv na konanie svojej manželky, aký čaká, že bude mať vplyv na správanie sa viac ako 600 poslancov," povedal tento zákonodarca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu