Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mal byť mŕtvy, prebudil sa na ceste do márnice!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NEW DELHI - Mladík z malého mesta na severe Indie minulú nedeľu doslova utiekol z pazúrov smrti. Po tom, ako muža dobodala dvojica tínedžerov, ho lekári krátko nato prehlásili za mŕtveho. Aké však bolo ich prekvapenie, keď sa počas prevozu do márnice z ničoho nič prebral!

Nemocnica však všetko poprela a jej hovorkyňa vyhlásila, že Sandeepovi (27) bola po celý čas poskytnutá potrebná zdravotná starostlivosť, čo vylučuje možnosť, že by k niečomu podobnému mohlo dojsť.

"Bolo to práve naše zariadenie a náležitá starostlivosť, ktorá ho zachránila. Mužova rodina vyrobila z celej veci škandál bez toho, aby to s nami predtým konzultovala," uviedol jeden z lekárov, ktorý muža ošetroval.

Paradoxne, aj samotná polícia sa postarala o to, aby sa informácia o Sandeepovej smrti rozšírila ešte rýchlejšie. Správu totiž umiestnila na svoju webstránku. "Neskôr sme sa vybrali do nemocnice preveriť obvinenie mladíkovej matky, že za jeho smrť môžu lekári. Zistili sme však, že je stále nažive," povedal dôstojník z mongolpurskej policajnej stanice.

Sandeep sa pred pár dňami vracal so svojím bratom domov na bicykli, keď v jednej chvíli narazili do dvoch tínedžerov. Strhla sa medzi hádka, jeden z chlapcov vytiahol nôž a bodol Sandeepa niekoľkokrát do stehna. Ten kvôli početným zraneniam takmer vykrvácal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu