Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Chorú dcéru vyliečil zázračným liekom z internetu!

Charlotte (vpredu) so svojou rodinou
Charlotte (vpredu) so svojou rodinou

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličanka Charlotte Durham (19) bola takmer slepá z ochorenia, ktoré pumpovalo miechový mok do jej lebky a spôsobovalo strašné migrény. Hrozili jej viaceré operácie. Jej stav sa upravil až po tom, keď jej otec našiel zázračný liek prostredníctvom Google.

Charlotte z anglického Cresswellu stála pred radom operácií, takže jej zúfalý otec Andy (50) prehľadal internet, aby našiel nejakú alternatívnu liečbu. Pri surfovaní naďabil na prelomový liek Okreotid a presvedčil lekárov, aby liečbu prefinancovali. Teraz, po šiestich mesiacoch, lekári tvrdia, že je dievča v poriadku. 

"Som tvrdohlavý a bol som si istý, že by som mohol nájsť liek niekde tam vonku," uviedol Andy. "Zbadala som dramatické zlepšenie takmer ihneď. Bolesti hlavy neboli tak zlé a tlak za očami bol preč. Som vďačná môjmu otcovi. Nechcem ani pomyslieť, že by som bola bez lieku," dodáva tínedžerka.

Charlotte trpí idiopatickou intrakraniálnou hypertenziou, ktorá postihuje jedného zo 100-tisíc ľudí. Liečba vyšla nemocnicu na približne 6 500 eur. Oktreotid sa zvyčajne používa pri liečbe hormonálnej nerovnováhy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu