Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Manželku zapísal na zoznam teroristov, 3 roky trčala v Pakistane!

ilustračné foto
ilustračné foto

LONDÝN/BRATISLAVA - Drsný spôsob ako sa zbaviť manželky zvolil imigračný úradník vo Veľkej Británii. Vlastnú ženu, ktorá mu asi liezla riadne na nervy, pridal na zoznam teroristov. Na tri roky uviazla v Pakistane!

Pokým bola jeho polovička na návšteve rodiny v zámorí, umiestnil jej meno na zoznam ľudí, ktorí majú zákaz vstupu do Veľkej Británie. Keď prišla na letisko, aby sa vrátila domov, pracovníci ju nepustili do lietadla, ale nikto jej nevysvetlil prečo. Zavolala teda manželovi, ktorý sľúbil, že sa na to pozrie. Jeho "pozeranie sa" na vec trvalo tri roky a pravdepodobne by trvalo oveľa dlhšie.

Podľa portálu mirror.co.uk úradník pracoval na oddelení boja proti terorizmu, ktoré pridávalo možných zločincov na zoznam sledovaných osôb. Jej meno vložil do počítačovej databázy ako potenciálne podozrivé. Manželka netušila, kto je za tým a úradník si zatiaľ bez nej užíval nový život.

Nadriadení na jeho prečin prišli po tom, ako muž musel prejsť vyššou úrovňou bezpečnostnej previerky. Zistili, že jeho manželka je medzi podozrivými a žiadali vysvetlenie. Bol nútený priznať, čo urobil a z práce ho prepustili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu