Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapca (4) napadol rotvajler, otec ho zabil nožíkom!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/PAVLOV - Rodina sa vydala na prechádzku do moravskej prírody. Spiatočná cesta z hradu v Pavlove sa však zmenila na nočnú moru! Jedno z detí napadol rozzúrený rotvajler, ktorý utiekol svojmu majiteľovi z domu.

Starší brat (11) chlapca začal zúfalo volať otca, ktorý pribehol a pokúsil sa psa od potomka odtrhnúť. Pes začal útočiť i naňho. Otec vytiahol z vrecka svoju jedinú zbraň - malý nožík - a beštii sa postavil.

Napokon sa mu podarilo psa usmrtiť, napísali na svojej stránke miestni policajti. Na miesto vyrazila hliadka aj záchranári. Zraneného chlapca previezli na chirurgiu. Našťastie, teplé, hrubé oblečenie, čo mal na sebe, ho pred zubami čiastočne ochránilo. Presný charakter jeho zranení nie je známy, zostal však hospitalizovaný v nemocnici v Brne.

"Policajti na mieste zaistili telo psa a odovzdali ho krajskej veterinárnej správe v Olomouci, kde ho vyšetria na bezinfekčnosť," informovala Kamila Haraštová z moravskej polície. Ako dodala, nezodpovedný majiteľ rotvajlera bude stíhaný na ublíženie na zdraví z nedbanlivosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu