Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rišo od strachu takmer omdlel

Rišo sa po lietaní musel hodnú chvíľu zotavovať.
Rišo sa po lietaní musel hodnú chvíľu zotavovať.

BRATISLAVA - Finalisti Big Brother-Súboj včera opäť bojovali! Tentoraz s vlastným strachom. V malom lietadle, ktoré riadil profesionálny pilot, sa súťažiaci z domu Veľkého brata podrobili skúške odvahy. Pre Bratislavčana Richarda Tkáča (26) však táto úloha bola skutočnou nočnou morou!

Veľký brat odhalí aj ten najskrytejší strach. Inak to nebolo ani v prípade sympatického Richarda. Už pri vstupe do kabíny bolo na jeho tvári badať paniku. Lietadlo sa vznieslo k oblakom. Motor zrazu stíchol a jeho kovové telo začalo prudko klesať. Pilot potom lietadlo stočil a urobil za sebou niekoľko obratov.

Po pár minútach sa začal blížiť k pristávacej dráhe. Len čo sa kolesá dotkli zeme, dezorientovaný Richard sa okamžite domáhal vyslobodenia z kabíny. Tvár mal bledú a vystrašeným pohľadom blúdil po členoch markizáckeho štábu. Prišlo mu zle a takmer zamdlel. To sa však už k nemu ponáhľala záchranná služba, ktorá mu pichla injekciu na upokojenie. Po akrobatickom lete mali finalisti následne jeden po druhom postaviť domček z karát a to maximálne do siedmich minút. V tejto súťaži sa stala víťazkou plavovlasá Sandra Sedláková (23), ktorá domček postavila za najkratší čas. Veľký brat ju za to odmenil 100-tisícovou výhrou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu