Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Veľkému bratovi lož nevyšla

Pinzo pokus Veľkého brata oklamať obyvateľov domu rýchlo prekazil. Zobraziť galériu (2)
Pinzo pokus Veľkého brata oklamať obyvateľov domu rýchlo prekazil.

BRATISLAVA - V dome Veľkého brata stále trvá týždeň klamstiev. Michal Držka (22) ešte ani nestihol stráviť fakt, že sa možno stane otcom a už musel s ostatnými riešiť ďalší problém - príchod nového náhradníka.

Veľký brat totiž do kontajnera nasadil profesionálneho herca a chcel oklamať súťažiacich, že ide o nového súťažiaceho. Táto lesť mu však nevyšla...Ahoj, Kapor, dávno som ťa nevidel!“ zareagoval Pinzo hneď, keď do kontajnera vstúpil falošný náhradník, prezývaný Kapor. A bolo po záhade. Identita náhradníka - profesionálneho herca zo Spiša Milana Révaya - bola razom odhalená.

Odhalenie Kapra zneistilo a začal pochybovať o tom, či ho v dome skutočne nikto nepozná. Zrejme aj preto reagoval veľmi neisto na paľbu otázok, ktorú naňho vzápätí spustili Pinzo a Sandra. Pýtali sa ho veľmi podrobne na kasting, zdravotnú prehliadku pred vstupom do domu či fotografovanie v ateliéri - a očividne zaskočený Révay takmer nevedel odpovedať.

Dramaturgia sa pôvodne tešila na to, ako nový účastník počas svojho 48-hodinového pobytu v dome Veľkého brata rozvíri pokojnú hladinu, naštrbí vzťahy medzi súťažiacimi, vyvolá rozpory a hádky. Celú frašku však ukončilo Pinzovo vyhlásenie: „Veď ty si herec zo Spiša!“ Po tomto odhalení musel falošný náhradník opustiť dom a snaha Veľkého brata dobehnúť finalistov sa skončila fiaskom...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu