Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Divoká noc u Veľkého brata

Silvia Rumanová sa v dome Veľkého brata odviazala najviac. Zobraziť galériu (4)
Silvia Rumanová sa v dome Veľkého brata odviazala najviac.

BRATISLAVA - Modrí to v dome Veľkého brata poriadne roztočili! Odkedy sa im podarilo vybojovať si miesto v luxuse, užívajú si pohodlie, hodujú a usporadúvajú alkoholové žúry! Včera večer Markíza jednu z týchto orgií aj odvysielala.

Zo štvrtka na piatok sa v dome finalistov Big Brother-Súboj v Záhorskej Bystrici začala veľká párty. Dôvod na oslavu sa našiel - Michal a Michaela mali v ten deň meniny. Modrí si po dlhodobej diéte neviazaný „candrbál“ aj zaslúžili. Jedli, pili a hodovali, ako sa na nájomníkov luxusnej časti domu patrí. Gurmánske špeciality zapíjali tequilou, ktorá doslova tiekla potokom.

Keď už mali modrí v krvi poriadne vysokú hladinu alkoholu, vrhli sa do vírivky. Silvia Rumanová (21) a Sandra Sedláková (23) sa ukázali hore bez. Najviac sa odviazala východniarka Silvia. Svojich spolubojovníkov začala učiť cigánsky bozk, na ktorý určite tak rýchlo nezabudnú. Sexi bruneta to však prehnala aj s alkoholom a začala flirtovať s obyvateľmi chudobnej časti domu.

Cez mreže zvádzala 26-ročného Borisa Prihradského a predvádzala mu erotické tance. Kulturista jej ledva odolal. Silviino vyvádzanie okomentoval prizerajúci sa Huďo slovami: "Je nadržaná." Modrí si teda začali plnými dúškami užívať nadštandarné pomery. Takýmto tempom sa však môžu rýchlo vyčerpať a nezostanú im sily na najťažšie súboje, ktoré majú ešte len pred sebou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu