Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Big Brother: Karolína tvrdí, že je panna!

Karolína o sebe vyhlasuje, že je poctivá
Karolína o sebe vyhlasuje, že je poctivá

BRATISLAVA - Kto by to bol povedal?! Finalistka markizáckej reality show Big Brother-Súboj Karolína Botková (23) ešte nikdy nemala pohlavný styk s mužom. Zostáva záhadou, prečo teda pred vstupom do domu uviedla v dotazníku, že prežila skupinový sex. "Už aj otec mi povedal, že som nejaká divná," zaklincovala Karolína.

Napriek tomu, že má Karolína už 23 rokov, ešte nikdy nezažila sex s mužom. Nečudujú sa tomu iba jej kamaráti, ale i vlastná rodina. Jej otcovi sa to vôbec nepozdáva a myslí si, že je to prinajmenšom zvláštne. Karolínin vzťah k nemu je však problémový. "Otec mi nikdy nedal najavo, že je na mňa hrdý. Nikdy mi nepovedal, že mi dôveruje a potláčal moje sebavedomie," netajila fitneska traumatizujúci zážitok z domova. A možno práve to je kameňom úrazu! Karolína vo svojom otcovi zrejme nevidí vzorového muža, a preto zanevrela na opačné pohlavie.

"Prekvapilo nás, čo naša dcéra povedala. Karolína je veľmi ukecaná a otvorená, povie každému, čo si myslí a cíti. Dá sa od nej čakať všetko," povedala na margo jej vyjadrení mama Danuša Botková. Výrečná finalistka však vôbec nepôsobí neskúsene, skôr naopak. Zrejme až po odchode z domu Veľkého brata prezradí, prečo o sebe tvrdila, že je ešte panna a v dotazníku napísala, že má za sebou aj skupinový sex. Je pravda, že Karolína sa počas pobytu v bohatej časti domu dôverne nezblížila so žiadnym mužom. Najviac si rozumie s 27-ročnou Viktóriou Szalaiovou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu