Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Reality šou: Drahá zábava!

Značnú položku z rozpočtu reality šou odčerpáva jedlo pre obyvateľov domov.
Značnú položku z rozpočtu reality šou odčerpáva jedlo pre obyvateľov domov.

Majú strechu nad hlavou, majú čo jesť a piť. Málokto však vie, že súťažiacim vo VyVolených aj v Big Brother za to ešte aj zaplatia.

Po skončení účinkovania vo VyVolených dostane každý účastník symbolický jednorazový honorár vo výške okolo 7 000 korún. Nezáleží na tom, ako dlho sa kto v súťaži udrží. Rovnako zarobí prvý aj posledný vylúčený.

V Big Brother dostávajú finalisti 6 400 korún mesačne, aby mali z čoho platiť účty.

V Čechách sú na tom súťažiaci finančne lepšie – vo VyVolených denne zarobia tri stovky, v Big Brother až šesť.

Big Brother veselo priberá

Podľa informácií Markízy pobyt jedného účastníka v dome stojí denne v priemere až 98-tisíc korún. V tejto sume má televízia zarátané nielen jedlo, energie, čistiace prostriedky, oblečenie, ale aj náročné technické zariadenia na súboje, akými sú napríklad žeriav na bungee jumping.

Kým súťažiaci v luxusnej časti Big Brother nemusia s jedlom šetriť, ich súperi to majú ťažšie. Sklad pre chudobných sa otvára raz denne na 15 minút a jedia iba to a toľko, koľko im Veľký brat pridelí – najčastejšie sa v tejto časti kontajnera podáva šošovica, ryža a pečené zemiaky.

Druhý sklad, pre bohatých, sa otvára dvakrát do dňa a súťažiaci si môžu vybrať všetko, na čo majú chuť. Tu sa najviac pripravuje pizza, morčacie a kuracie prsia, palacinky. Z alkoholu sa už pila zlatá tequila, becherovka, šampanské a víno.

Väčšina obyvateľov domu Big Brother pribrala o jeden či dva kilogramy. Schudli dvaja: Michal, ktorý pravidelne cvičí, a Pinzo, ktorý je vegán.

VyVolení: kilá mäsa, desiatky vajec

VyVolení vyjdú televíziu JOJ poriadne draho. Veď priemerný denný nákup pre obyvateľov vily stojí okolo 4 000 korún! Hoci časť vecí získava televízia vďaka barterom, napríklad jogurty, alkohol, minerálky a pracie prášky, často musí plniť aj netradičné požiadavky VyVolených.

Najväčšej obľube sa medzi VyVolenými teší hydina – od začiatku súťaže stihli „spracovať“ už viac ako 100 kíl kurčiat a kuracích pŕs. Denne sa vo vile spotrebuje okolo 50 vajec.

Nemalé peniaze sa minú aj za elektrinu a vodu. „Ešte nemáme faktúry za energie, ale už teraz viem povedať, že to budú mimoriadne vysoké čísla. Len elektrina na vykurovanie bazéna stojí na deň viac, ako sa minie v rodinnom dome za mesiac,“ hovorí PR manažérka projektu VyVolení Tatiana Diovčošová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu