Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zhrozená Milota: So Šakalom si to vybavím!

Šakalova priateľka Milota je zo sexuálnych orgií vo vile sklamaná. Zobraziť galériu (4)
Šakalova priateľka Milota je zo sexuálnych orgií vo vile sklamaná.

LEVICE - Potupená a ponížená sa môže dnes cítiť Milota Jakubíková - priateľka VyVoleného Milana Šakala Maruniaka. Ten v pondelok v noci vo veľkom štýle oslávil svoje okrúhle výročie - 50. narodeniny, ktoré okorenil sexuálnymi orgiami so striptérkou priamo v spálni vily. Záznam z horúcich posteľových scén dokonca odvysielala v utorok večer aj televízia Joj.

Po pondelkovej sexuálnej afére Šakala a striptérky Eriky, ktorú zaznamenali aj televízne kamery, jeho priateľke Milote Jakubíkovej z Levíc nie je do reči. Partnerovo vyčíňanie odmieta komentovať. Rovnako mlčí aj pri odpovedi na otázku, ako vidí ich spoločnú budúcnosť. Netají však, že ona sama Šakala na vstup do vily VyVolených nabádala: ,,Podporovala som ho, aby šiel do tej súťaže," priznáva pani Milota. ,,A čo budeme robiť, keď sa vráti domov? To ukáže čas," priznáva.

Mladá žena nemá jasno ani v otázke, či priateľa po sexuálnom škandále opustí. "Neviem. To si potom vyriešime medzi sebou," zahmlieva pohľad do budúcnosti. Milota Jakubíková Šakalovu milostnú scénu s Erikou na vlastné oči ani nevidela: "Dozvedela som sa to od ľudí," klopí zrak a pokračuje: "Vyvolených väčšinou nesledujem, a keď, tak radšej rýchlo prepnem na inú stanicu." Levičanka sa diplomaticky vyhne aj komentovaniu chválenkárskych rečí najstaršieho obyvateľa vily o tom, že mal v náručí už 300 žien. "Milan je skrátka taký. To číslo môže byť vyššie i nižšie," dodáva Milota.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu