Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Miluje Rišo z VyVolených Janu alebo tajomnú Tatianu?

Richard Janiga Zobraziť galériu (4)
Richard Janiga

BRATISLAVA - Jana alebo Tatiana? Finalista reality show VyVolení Rišo Janiga (25) má vo svojich citoch zrejme poriadny chaos. Spí v jednej posteli so spolubývajúcou Janou Bombovou (27), zahŕňa ju nežnými dotykmi a bozkami. V tej naj(ne)vhodnejšej chvíli však vždy a znova spomenie tajomnú Tatianu, ktorá ho má oddane čakať vonku. Vykľuje sa zo sympatického plavca z Bratislavy záletný donchuan, alebo sa len jednoducho nevie rozhodnúť?

"Mne prisnil sa sen, nebola to mora, zvieralo ťa moje srdce, ty v živote bola si len moja. Chcem ďalej snívať svoj sen, aj keď nesmiem plakať, čo mi však nemôže vziať nik, je navždy tajne ťa milovať..." Týmito veršami vyznal Rišo Janiga lásku Košičanke Jane Bombovej. Ľúbostná báseň, ktorú napísal v rámci súťažnej úlohy, dojala plavovlásku natoľko, že sa opäť ocitla v jeho náručí a zrejme úplne zabudla na udalosti z predchádzajúceho dňa. Súťažiaci sa vtedy mali vyspovedať plyšovému macíkovi, ktorý neznesie nič, len čistú pravdu. A tá Rišova bola pre Janu poriadne krutá. V odpovedi na otázku o žene, ktorej patrí jeho srdce, priznal, že ho vonku čaká niekto, na kom mu veľmi záleží.

Tvrdá rana pre matku štvorročnej Chloe, ktorá len pár minút predtým vyklopila, že k nemu cíti určite niečo viac ako len priateľstvo. Rišovou tajomnou láskou má byť podľa našich zistení Tatiana Majerská (29) z Prievidze, s ktorou sa stretol v prvej semifinálovej trojke VyVolených. Ani Jana však nie je žiadny anjelik, veď len nedávno hovorila spolusúťažiacej o istom staršom šedivom a ženatom pánovi. Či to majú "zaľúbenci" v náture alebo na nich tak negatívne vplýva izolácia v luxusnej vile, nevedno. Jedno je však isté - konflikty sú v tejto chvíli zažehnané a Rišo s Janou opäť pokračujú tam, kde prestali - zaspávanie v jednej posteli, nežné objatia a horúce bozky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu