Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Milionár Erik: Prsia si nechám!

Erik chce vo vlastnom kabarete tancovať hore bez. Zobraziť galériu (12)
Erik chce vo vlastnom kabarete tancovať hore bez.

BRATISLAVA - Mení názor každý deň! Víťaz VyVolených a novopečený milionár Erik Hilár Lakatošovie (33) ešte v sobotu tvrdil, že jedna z prvých vecí, ktoré s peniazmi urobí, je, že si za ne nechá odstrániť prsia, ktoré mu narástli vplyvom hormonálnej liečby. A včera už bolo všetko inak. „Som na ne hrdý a nechám si ich,“ vyhlasuje po novom VyVolený. Žeby mu zo dňa na deň prestali prekážať?

Ešte počas pobytu v luxusnej vile zoženštený Erik niekoľkokrát škamral, aby mu štáb zariadil plastickú operáciu. „Prosím vás, tie prsia musia preč,“ vykrikoval barman zo Svidníka. Vraj je pre ne každému na smiech. Aj niekoľko minút po skončení veľkého Finále jojkárskej reality show, z ktorej odchádzal ako víťaz, patrili Erikove prvé myšlienky jeho „ženským prednostiam“.

„Určite si chcem dať plasticky odstrániť prsia a aj napriek tomu, že nie som žiadny krásavec, nebudem už na sebe robiť žiadne zmeny,“ rozhovoril sa o svojich najbližších plánoch VyVolený. Včera však už bolo všetko inak. „Nedám si ich odstrániť a basta! Už som sa rozhodol. Som na ne veľmi hrdý. Veď som jediný chlap na Slovensku, ktorý také prsia má,“ pochvaľoval si zrazu novopečený milionár.

Zrejme sa tak rozhodol aj preto, že má v pláne otvoriť v Bratislave veľkolepý kabaret so všetkým, čo k tomu patrí. A podľa vlastných slov nechce byť iba jeho majiteľom, ale rovno tam aj vystupovať. „Zabávať ľudí je môj život a to chcem robiť aj v budúcnosti. A na to sa mi budú aj prsia hodiť. Budem tancovať vo vlastnom kabarete hore bez,“ sníva o budúcnosti milionár Erik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu