Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vyvolení2: Dvaja proti Erikovi

Barbara Naďová Nagyová a Peter Matuška Zobraziť galériu (20)
Barbara Naďová Nagyová a Peter Matuška

BRATISLAVA - Do definitívneho vyhlásenia absolútneho víťaza VyVolených zostávajú už len hodiny! No až v tejto chvíli sa na verejnosť dostáva šokujúca informácia: Peter Matuška (25) z Trnavy a Barbara Naďová Nagyová (19) z Rožňavy majú už dávno medzi sebou dohodu, že do finále sa za každú cenu dostanú, a tak budú mať väčšiu šancu na víťazstvo. Keď jednému z nich padne 12,5 milióna do lona, o výhru sa čestne podelia! Stane sa z očakávaného finále jojkárskej reality show len fraška? Odstavia dvaja „vychytralci“ z hry nič netušiaceho Erika Hilára Lakatošovie (33)?

Po piatich mesiacoch bojov o rozprávkový majetok hrozí, že miliónovú výhru získajú podvodom až dvaja obyvatelia vily VyVolených. Podľa zistení Nového Času totiž Peter Matuška a Barbara Nagyová mali uzavrieť dohodu, že nech vo finálovom súboji dopadnú akokoľvek, výhru si rozdelia na polovicu. Citové vzplanutie za múrmi vily VyVolených vraj Peter a Naďová len predstierali. Tým dokázali predĺžiť svoj pobyt vo vile. Diváci Jojky totiž očakávali, že medzi zaľúbencami dôjde aj k horúcim scénam, ktoré by im televízne kamery sprostredkovali a tie si nechceli dať ujsť. A tak, keď sa niektorý z dvojice ocitol v horúcom duelovom kresle, nadšenci tejto reality show ho esemeskami podržali v hre.

Párik sa po celý čas vyhýbal konfliktným situáciám s ostatnými obyvateľmi luxusného príbytku. Jediný, s kým si Naďová občas skočila do vlasov, bol práve Peter. Išlo len o „okorenenie“ ich vzťahu, ktoré sa vždy skončilo sladkým zmierovaním. Obaja si po 140-ich dňoch vo vile dobre uvedomili, že Erik je prisilný súper. A aby ho ľahšie porazili, rozhodli sa za každú cenu zotrvať až do finále spolu. Zaľúbenci sa sprisahali proti svidníckemu barmanovi a uzavreli tajnú dohodu.

Vo finále budú stáť dvaja proti jednému! Čo na to vraví organizátor súťaže aj celej šou? „Televízia JOJ nebude kontrolovať súťažnú taktiku hráčov ani spôsob nakladania s výhrou. Myslím si, že takouto dohodou by obaja len ohrozili svoju esemeskovú pozíciu a ešte viac posilnili Erika,“ povedal hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth . Ako to celé dopadne, dozvieme sa už dnes večer. Je to v rukách divákov Jojky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu