Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VyVolený Erik: Vzdelávať sa nechcem, budem hrať v divadle, a školu života mám za sebou

Absolútny víťaz druhej série VyVolení Erik Lakatošovie. Zobraziť galériu (25)
Absolútny víťaz druhej série VyVolení Erik Lakatošovie.

BRATISLAVA – Slovensko má nového milionára. Od sobotného večera je ním 33-ročný Erik Hilár Lakatošovie. Na absolútne víťazstvo v druhej sérii reality šou Vyvolení mu stačilo 67 854 diváckych hlasov, kým druhý finalista futbalista Peter Matuška skončil boj o 12 miliónov s podporou 50 180 hlasov.

"Vôbec si neuvedomujem, že som milionár," povedal tesne po vyhlásení výsledkov azda najkontroverznejší hráč šou. A nezdržal sa ani silných emócií, sĺz a vzlykov. "Som rád, že ste ma zobrali takého, aký som. Naučil som sa tu dosť a určite si zachovám na túto vilu spomienky. Dobré aj zlé," hovoril Erik pri lúčení sa s príbytkom, v ktorom prežil 144 dní.

VyVolený Erik online odpovedal na vaše otázky na Bleskovkách. >>

Rozhovor

12:05:19 - otázka od: Alica Pozdravujem a prajem Ti, aby si si peniaze užil a hlavne aby si nezabudol na charitu a tých, ktorým nebolo dopriate ako Tebe. Verím, že peniaze použiješ hlavne na rozvoj svojej osobnosti a na budúcnosť. Som rada, lebo si bol jedniný z vily, ktorý si ich zaslúžil Dakujem, si zlatucka

12:06:25 - otázka od: Janulka Ahoj Erik, čo urobíš s toľkými peniazmi? Rómovia - vo všeobecnoti, rýchlo minú peniaze bez rozmyslu.Ako s nimi naložíš Ty? Pouzijem peniaze na operaciu mojeje netery, chcem otvorit velky gala kabaret tu v BA, potom ich pouzijem na viac ucelove veci, urcite ich hned neminiem, tak ako dokazu niektori romovia...

12:07:29 - otázka od: katka k Ako oznamili vysledky, pri pohlade na teba by som to nazvala ako zly herecky vykon. Vobec to nebolo uprimne. Sice si nebol moj favorit ale gratulujem. Ako si vychadzal s Magdou? Na zaciatku velmi dobre, potom sme s apohadali, ale udobrili sme sa, lebo velkorysost cloveka je to, ze dokaze odpustat a nie byt zaytrpknuty. A teraz sme za dobre s Magdou, ako aj vo vile sme uz boli.

12:12:16 - otázka od: zuzka Naozaj vezmes na Kubu Peta a Nadiku? a Frenci nechas doma? :) Ano vezemem ich, My sme boli spolu dohodnuti, ze pojdeme my traja a nikto iny...

12:12:33 - otázka od: estrambotica nemam slov...ale ved na Slovensku sa dari primitivom... Nech sa kazdemu dari....

12:13:15 - otázka od: tasa ako sa mas? Vycerpavajuco....a dakujem!

12:13:57 - otázka od: peter Pocuj Erik, teraz ruku na srdce, myslis si, ze si pravom vyhral miliony? Kto ich mal podla teba vyhrat, ak nie ty,dakujem, necha sa ti dari... O tom rozhodli ludia, ale ak by som mal moznost ze by som si ja mohol vybrat, tak mojim favoritom bola Nadova.

12:15:03 - otázka od: Ivan z BA Erik, preco si vtedy zabil Dzindzr? Fandil by som ti, ale toto si prehnal a hnusi sa mi to. Hanbi sa. Dostali sme pokyn, ze zavrazdit ju, ked chceme cigarety, mali sme z nej uvarit polievku, a ja si myslim, ze hydina sa zabija, takze to nebolo podla mna az take tragicke.

12:15:46 - otázka od: kura Serus ty herec akoze si bol strasne trapny s tym umelym revom nemam nic voci tebe ale mal to vyhrat dakto iny hilar lakatos pouvazuj nad sebou ci si tu vyhru zasluzis inac gratulujem a otazka preco na slovensku vyhrala madarka teeraz cigan a na cechach teply hm ????ak sa nebojis odpis Uvedom sa, co pises, je to take diskriminujuce, co pises..

12:16:23 - otázka od: Bohuz Kedy prides domov do Svidnika? A urobis aj tu vo Svidniku nejaku akciu? Do Svidnika by som mal prist vo stvrtok, a neviem, ci tam bude nejaka akcia, ale keby ma nahodou pozvali, velmi rad to zoberiem.

12:16:48 - otázka od: Erika Si úbohý... Dakujem, ja si to nemyslim

12:17:01 - otázka od: Lienka ajoj no ako sa teraz cítiš???? Normalne ako aj predtym

12:18:33 - otázka od: BEATA ERIK, AKO JE VONKU?CO SI UZ ROBIL OD SOBOTY?KEDY IDETE NA KUBU JE TO PRAVDA? Je to pravda, ale mam este nejake papiere vybavovat, sudy, atd..potom bude operacia mojej netere, a po tomto vsetkom pojdeme na Kubu... Bola party v TT, nedelu som celu skoro prespal, a na dnesny den sa tesim....

12:18:45 - otázka od: petko kolko penazi darujes romom.... Ziadne, preco?

12:19:27 - otázka od: irena nechápem akým pravom chcú od teba aby si dal peniaze na charitu, zaslúžil si si ich, chcela by som vidieť či všetci tí čo Ti píšu o charite dávajú na nu z platu. Hlavne si to uži, veľa šťastia Dakujem, ja si to myslim tiez, ale po boji je kazdy general.

12:19:57 - otázka od: monka Erik uzi si to. Aj tu dovolenku a zostan sam sebou.Par krat som sa fakt dobre zasmiala :-)) Dakujem, si zlatucka, a sam sebou budem urcite na milion percent.

12:20:37 - otázka od: and1 Ahoj Erik. Je známe, že finalista Peter bol fanúšikom Trnavy. Počul som, že ty držíš palce nášmu národnému týmu Slovan Bratislava. Dúfam, že ma nesklameš a si tiež belasý. Vsetci futbalisti sa mi pacia, hlavne ked su to pekni muzi :-)

12:20:49 - otázka od: lucia Erik čo plánuješ do budúcnosti? Neviem este....

12:21:41 - otázka od: milena eriku, nedej reci,jsou od zavistivych a proc v cechach vyhral homosexual a tady madarka a ty? protoze jste jako jedini dokazali pobavit verejnost a byli jste necim vyjimecni. kazdy by se eml snazit necim vynikat a ne jen pomlouvat tak jak to tu ctu...drz se a nenech se ovlivnovat,vubec nejsi hloupy a aj v cechach ti drzeli palce.mej se a at se dari! penize trat tak jak uznas za vhodne,jsou prece tvoje a zaslouzene! Dakujem velmi pekne, velmi krasny nazor.

12:22:29 - otázka od: ena Ked ti kazdy cigan poslal aspon jednu sms je jasne ze si vyhral.Je to smutne si zly priklad pra nase deti. A myslis si, ze to co pises ty je prikladom pre nasu spolocnost? akym pravom takto odsudzujes ludi, kto si?

12:22:48 - otázka od: janka myslim si, ze si to nemal vyhrat, je mi z teba zle.... Zober si tabletku, ukludni sa

12:24:04 - otázka od: punkac ja som to velmi nesledoval ale ked som prepol tak zo zaciatku si bol dost hysterický ale postupom casu si bol najnormalnejsi clovek vo vile.Tak si uzi vyhru.PUNK´S NOT DEAD!!! Zmenil som sa preto, ze cim nas bolo vo vile menej, tym sme si viac rozumeli, a boli blizsi k sebe. Dakujem!

12:24:33 - otázka od: Cecek Kedy si das odrezat tie hnusne cecky? Ja si ich necham, lebo take nema nikto, iba ja, na Slovensku.

12:24:42 - otázka od: Laura Máš priatelku/priatela??:-) Teraz som sam.

12:25:55 - otázka od: Nina Čauko Erik-ka,čím sa cíťiš byť lepšie mužom alebo ženou?Kto bol podľa teba najkrajší vo vile zo žien a mužov? Zo zien: Barbi bola pre mna najkrajsia, z muzov to bol Dano. Teraz momentalne je mi lepsie byt muzom.

12:26:53 - otázka od: ada Hral si dobré divadlo,vžsy ked si išiel do duelu, zrazu bola steba žena, bolo to úbohe, mimochodom ,ked už chceš byť ten chlap, mal by si si spraviť plastiku penisu, máš ho úbohy, keď sme to s babami pozerali ,bolo nám dosť zle Je mi to jasne, urcite mas vela nazorov na nich, ja som so sebou spokojny.

12:28:02 - otázka od: tasa ako je to s tvojou priatelkou? Odisla prec s vlastnym bratrancom, a vdaka bohu mi nechala dceru..

12:28:24 - otázka od: Peta Nebojis sa teraz ze zrazu zacnes mat v radach svojich ciganskych spoluobcanoch velmi vela znamych a priatelov? Nie, nebojim sa.

12:29:12 - otázka od: mavi Kto podla teba vyhra Majstrovstva sveta vo futbale? 5 mesiacov som bol zavrety, nemam ziadne info...:-))

12:29:22 - otázka od: andrej kvoli osudu si tie peniaze zasluzis Dakujem

12:29:39 - otázka od: BEATA ERIK,BUDES SA STRETAVAT S PETOM A NADOVOU???? Ak budu mat o mna zaujem aj nadalej, tak ano.

12:30:03 - otázka od: M+M Gratulujeme k víťazstvu a dúfame, že aj v BA budú vedieť, že je aj mesto Svidník. Plánuješ nejaký veľkolepý návrat domov vo štvrtok? Nie, neplanujem, dokonca budem cestovat vlakom....

12:31:11 - otázka od: Alice Ahoj Erik.Zijem v zahranici, kde su povolene homsexualne manzelstva a takto orientovani ludia su povazovani za uplne normalnych. Po Vladkovej vyhre v Cechach a teraz aj tu na Slovensku som nesmierne spokojna, ze ludia vas zacinaju brat ako sucast sveta a nie ako odpad.Dufam, ze aj ty si raz najdes tu pravu lasku lebo si to fakt zasluzis.Blahozelam ti aj k tvojej vyhre.Uzi si ju v spokojnosti. Dakujem velmi pekne, ja tiez iba v to dufam, ze to tak bude, a ludia, ktori su inac orientovani budu brani v spolocnosti ako za pravoplatnych...

12:31:20 - otázka od: nika budeš byvať v Bratislave? Ano

12:31:41 - otázka od: nika cau erik ako sa mas ??? cakal si ze vyhras???ja som ti drzala palce tak cau!!!a uzi si vyhru. Nie, necakal som to, ze vyhram, a dakujem...

12:32:51 - otázka od: Glida viem ze tvoja jesitnost neznasa kritiku,ale podla mna si ten posledny co si uzijes penazi,hlupostou si k nim prisiel a tvoja hlupost ta o ne oberie,,,ver mi,,,inak pekny den Mas bohove nazory, noo, nechaj si ich patentovat a prijemny den tiez.

12:33:59 - otázka od: sasa pisem ti uz 3krat no je problem sa s tebou skontaktovat chcem ti len zablahozelat a povedat ze si si to zasluzil Dakujem Sasenka

12:35:09 - otázka od: Majka Ahoj Ericek...tak najprv gratulujem. A mam otazku,ze preco si nezostal so svojou priatelkou?? A inak,hodil by si sa s Dankom:)) Ona ma opustila so svojim bratrancom, nechala mi dcerku a s Dankom som bol vcera, spinkal u mna, na hoteli aj s Liou :-), aj som ho pusinkoval a Lii to vobec nevadilo...:-)) kamaratsky.....

12:35:44 - otázka od: sewa sewa ti k**** ....chcem ti len povedat ze si si to vobec ale vobec nezasluzil..vo vile si zahral pekne divadielko...nemal by si vyhrat 12 melonov ale oscara....inac jak zijes? Zavidis? Dobre. A teraz este lepsie.

12:36:01 - otázka od: Peto Caf Erik!Nechces si zmenit meno?A ked áno tak na aké? Ziadne take :-))

12:36:37 - otázka od: Makavelka ahoooj, tysi teraz bohac, vsak? no fandila som ti takze som velmi rada ze si vyhral ty :) drzim palce.. ozaj, co spravis s peniazkami? cmuq Urcite s nimi nalozim tak, ako uznam za vhodne...a dakujem.

12:37:18 - otázka od: OLEE Dve otazocky: 1. NEBOJIS sa teraz UZERNIKOV a VYPALNIKOV? 2. KOHO BUDES VOLIT ??? Do politiky sa nemiesam, nie nebojim sa. Preco?

12:38:07 - otázka od: Inga Planuješ nahrať ešte neaké pesničky? Inú ženu si zaspieval super držím palce nech sa ti v živote darí. Neplanujem naspievat ine pesnicky, to bola jedina, ktoru som mozno naspieval, budem sa venovat divadlu, dakujem ti a pekny den.

12:38:57 - otázka od: Fero Uz si dostal po navrate z vily vonku od niekoho po hube, alebo ta to este len caka? No neviem, ale mozne to je

12:39:56 - otázka od: atanazius ahoj eričku! nebol si síce môj favorit, ale zo srdca ti gratulujem. urobil si vo vile ako jeden z mála super show. tajne som dúfam, že aj do finále pôjdeš ako ďalšia iná žena. Kedy budeš v Košiciach? Neviem zlatko, kedy budem v KE. Vela ludi sa stotoznuje s tvojim nazorom, dakujem ti. Prajem pekny dnik

12:41:27 - otázka od: Zitka Erik,mam rada tvoju piesen a ako si oslavil tvoje vítazstvo?Bola som tvoja fanynka,zasluzil si si to a nech sa ti darí v živote!Ale zostan stale sám sebou,lebo peniaze nie su vsetko.A sláva raz pominie.S pozdravom Zitka z Nitry... Este som neoslavoval svoje vitaztvo Zitka, zajtra idem do opery do narodneho divadla s jednou kamoskou, a mozno bude aj nejaka dobra vecera, to bude vsetko asi, dakujem.

12:43:12 - otázka od: rodeo erik ty si obycajny intrigar a neprijemny clovek, vobec nechapem jak ti niekto vlastne mohol poslat hlas, vytazom mal byt Peto, nenavidim ta!!! Vies co, nekritizuj ludi, a podla seba sudim teba, ahooj!

12:45:12 - otázka od: Martina Ahoj Erik. V prvom rade Ti chcem poblahozelat k vitazstvu. Podla mna si to vyhral pravom, bol si vo vile najzaujimavejsi a najvtipnejsi. A o to predsa islo, pritiahnut divakov pobavit ich. Prajem Ti do buducna spokojny zivot, uzi si tu vyhru, ale nech Ta peniaze nepokazia!!! PA Dakujem ti, v zivote som mal peniaze, a nikdy ma nepokazili, minul som ich na zle veci vtedy, ale teraz si dam pozor, kazdy robime chyby, a na vlastnych chybach sa ucime..

12:46:08 - otázka od: BEATA Erik, mohol by si mi prosim ta venovat tvoje cd ?????? Ja neviem zlatko, ci je v predaji uz, a ja ho ani este nemam..

12:46:59 - otázka od: Jana Neznasam ta, nie si mi vobec sympaticky ale ked si vedel zaujat tolko ludi tak si asi dobry. Preto ta obdivujem. A peniaze si nechaj pre seba, ked je niekto taky mudry, tiez sa mal dat zavriet a hrat ako ty. Ahoj ! Uplne s tebou suhlasim, a myslim si, ze nie si zly clovek, ked to dokazes takto uprimne povedat, dakujem.

12:47:33 - otázka od: Darina Rozmýšlaj trošku aj nad tým že by si mal investovať do svojho vzdelania. ZIšlo by sa ti to Nechcem sa vzdelavat, budem hrat v divadle, a skolu zivota mam za sebou.

12:49:31 - otázka od: marula Ahoj Erik, si v mojich očiach dobrodruh, ktorý skúsil všeličo, čo iní neskúsili... Držím Ti palce, aby si sa presadil v nejakom filme (snáď Ti niekto napíše scenár), kde by si vystupoval ako žena. Určite by to bol hit. Tak sa drž, never falošným kamarátom, peniažky si odlož i na horšie časy. Existuje v Tvojom živote ozajstný kamarát? Prajem Ti niekoho, komu môžeš veriť... Zatial nemam dobreho kamarata, vo vile som si sice kamaratov nasiel, ale boli mojimi supermi v hre, uvidim, ako to bude vonku. S tym filmom, uz ma oslovili z Prahy, ale este ziadne podrobnosti neviem.

12:50:54 - otázka od: Dana veru to tvoje IQ, no hamba, veru chod radšej do školy aby sa nateba niečo nalepilo- ale nie prach d:)) pekný deň Ty mozes mat IQ 130, ja mam 56. Ale ani zdaleka sa nechytas tam, kde som ja, tak naco ti je IQ?

12:53:53 - otázka od: Jaro Erik, zahral si úbohé divadlo. Vopred si vedel, ze akože "vyhráš", len tam musíš robiť cirkus a udržovať sledovanosť tej stupídnej reality show. Neverím na objektívnosť SMS-kového hlasovania, realizačný štáb si aj tak upraví zloženie osadenstva vily tak, aby program pritiahol čo najviac divákov. Si naivný a smiešny, keď si myslíš, že si niečo vyhral... dostal si odmenu za to, že celý program mohli odvysielať až do posledného dňa. Stavím sa, že tak skoro už žiadnu podobnú reality show nebudú robiť, lebo už neudržia jej sledovanosť. Aj tak sa tieto slová nedostanú na internet, lebo neprejdú cenzúrou... Uži si výplatu. Ja sa ti divim, ze este dokazes pisat z tolkej nenavisti a ziarlivosti.....preber sa......

12:54:23 - otázka od: Baky Nazdis ERICKU.Blahozelam.Co herectvo nedas sa na take nieco ? Ano, dam...uz som pisal, ze sa nieco rysuje

12:55:04 - otázka od: ada ahoj erik nemala som ta velmi rada. na zaciatku ano a potom uz nie. ale ked si to uz vyhral tak ti blahozelam. a ako citam tvoje odpovede na otazky tak zasa sa mi zacinas pacit, verim ze vila a 5mesiacov cloveka dost zmenia a aj jeho nervy blahozelam. pap. Dakujem

12:55:39 - otázka od: becky ahoj Janko, vieš, že vtedy keď si po svidníku chodil ako žena si vyzeral oveľa lepšie ako teraz? Ano, viem o tom, vtedy som mal 55kg, teraz mam 94kg..

12:56:39 - otázka od: radar10 Je to urazka vsetkych inteligentych ludi na Slovensku, ze si vyhral Ty! Ako sa moze mladez vzdelavat, ked maju uspech takyto ludia? Ani Ti nebudem pisat, aby si sa vzdelaval, to je zbytocne... Len dufam, ze za pol roka po Tebe ani pes nestekne... Dufam, ze budes sa vzdelavat cely zivot a az budes vzdelany, tak zistis, ze si sa dozil iba 55 rokov, a budes tam, kde si bol, aj teraz. Ahoj

12:57:05 - otázka od: Dada Viem, ze dostavas pozitivne aj negativne ohlasy, ale podla mna si bol(a) falosny!!! V zostrihoch si sa len hadal(a) a na prenose by si Slovakom aj nohy bozkaval. Fuuuuj Mas este rozum?

12:57:49 - otázka od: Emma Ty sa preber, ty pako, nikto Ti nic nezavidi, nemame Ti co zavidiet - ved si duty jak poleno, a ani peniaze - nie su vsetko! Hlavne ze to kometujes a ze to citas, to je dolezite. A ty nemas nic na praci?

12:57:57 - otázka od: Zuzka Koľko meriaš? 180cm

12:58:27 - otázka od: Lenka Ja by som sa na tvojom mieste odstahovala prec ... Niekde do zahranicia daleko .. tu ta ludia zozeru a kazdy sa ta bude snazit okradnut o peniaze .. 12 milionov si ustrazit nie je ziadna sranda .. Vsak ich nebudem mat vo vrecku..

12:59:22 - otázka od: alan A čo basa? Už si vymyslel plán ako si to zariadiš? Budeš si platiť kápa a držať mu za ochranu? Alebo ti jojka zafinancuje aj advokátov, keď ťa už nechala dosť pofidérnym spôsobom vyhrať? Celkove to bolo trápne tak ako ty. Prosim ta, ries si svoje problemy a nie moje, ty sa do toho nestaraj, ja sa uz o to postaram sam.

13:00:16 - otázka od: vlada celkom slusny problem je sa s tebou skontaktovat:-)si ziadany:-)chcem ti iba zablahozelat k vyhre.viackrat si ma presvedcil o tom,ze nie si iba telesna schranka bez mozgu...ten absentoval u inych ludi:-)vela zdaru v buducnosti Uplne s tebou suhlasim, dakujem ti za svoj nazor.

13:00:50 - otázka od: Sponzor Cau erik, ako sa ti zije na slobode? stretol si sa s negativnymi reakciami? pacili sa mi tvoje neskrivane emocie v priamom prenose. Jojka nevedela REAGOVAT :) Este som nemal cas, este som nebol nikde..

13:01:19 - otázka od: Koci Myslíš si že je správne že ujetý trúba ako ty vyhra hlavnu cena a ze ide príkladom maldym ? Ved ty ani nevies ci si zena ci chlap. Hlavne ze to vies ty

13:03:34 - otázka od: kokain666 dúfam že ťa niekto dobije lebo ja by som sa ťa nemohol ani dotknúť.čo ty vlastne si?chlap,baba hermafrodit???sa spamätaj konečne... Zalez

13:04:17 - otázka od: ada caw erik bol si najlepsi.KAMAU TUT The me tut.

13:04:27 - otázka od: Zuzka Erik, šaty do klipu si si vyberal ty? Nie, stab

13:05:22 - otázka od: Elisa Ahoj! držala som palce nadike ale v podstate mi bolo jedno kto z vás to vyhrá. budeš sa s ostatnými vyvoleními stretávať aj na´dalej? stúpla ti sláva do hlavy? gratulujem k výhre!!! elisa z oravy Slava mi nestipla do hlavy, s Nadavou a Petrom sa budeme stretavat, ak ten vztah ostane medzi nami aj nadalej taky, aky je.

13:06:41 - otázka od: saria Ericku, preco by si mal ist do basy? Dufam, ze to je nejake nedorozumenie.... Maj sa pekne. PA Samozrejme ze to je nedorozumenie, mam len nejake problemy za predciny a nie trestne ciny, iba ti neprajnici si praju, aby to tak bolo.

13:07:18 - otázka od: Sisa nemyslis si,ze by si mal byt zenou, vtedy sa da na teba aspon pozerat! Nemyslim, ale ked schudnem tych 30 kg, uvidime.

13:07:50 - otázka od: melmax si teraz stastný? ako moc? Ani si to neuvedomujem, a ze by som nejako vyskakoval z koze, tak to nie.

13:08:54 - otázka od: pdanielka Podľa mňa keď máš herecká nadanie tak si to tam trochu aj hral. Za to že si transexuál nie si ničím výnimočný. Vieš, normálni človek by to nikdy nevyhral pretože normálny človek by sa tam ani neprihlásil. A ty ako normalny clovek to musis okomentovat a apelovat na to, esteze ta mame, uzi si pekny dnik!

13:09:58 - otázka od: Evita Erik, s tým kabaretom to myslíš vážne? Dobrý nápad. Ano, myslim to vazne, uz sa na to pracuje..

13:10:57 - otázka od: nikolka dufam ze sa do nasej dubravky nenastahujes!!!!! Mas smolu, samozrejme, ze sa tam nastahujem, ale ak sa ti to nepaci, tak to neries, lebo aj tak smola.

13:11:33 - otázka od: Zdenko Erik nevies ci bude VV 3? Neviem

13:13:02 - otázka od: Baska Erik ahojcek, si fajn, drzala som ti palceky... Paci sa ti byt co si dostal? A auto? mas vodicak?BUdes na nom jazdit? Byt som este nevidel, ale vsetci ho uz videli, chvalia ho, tak urcite bude pekny, auto este nemam, vodicak nemam este, ale v najblizsej chvile si ho budem robit. Budem mat zatial svojho sofera...

13:17:39 - otázka od: ada Ahoj.Prosim odpis.Gratulujem,prajem vela stastia v zivote.Skoda,ze sa toho nedozila tvoja mama bola by na teba hrda,ze? Neustale na to myslim od tej vyhry, si dobry clovek, aspon niekto ma vystihol dobre. Ludia, prosim vas, chcem vam odkazat, ze zmysel zivota nespociva v peniazoch, ale v stasti. Ja som ho vdaka Bohu mal, lebo predtym sa viacej na mna lepila smola a prial by som aj tym, ktori mne osobne nepraju, ake to je, to dobro aj zlo, co som mal za sebou, nech si to kazdy vyskusa na vlastnej kozi. Majte sa krasne, lucim sa s vami, dakujem vam za mnoztvo otazok. P.S Zavist je najhorsia vlastnost cloveka. Ahojte, Erik

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu