Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Erik: Slovákom som neveril

Erik Hilár Lakatošovie Zobraziť galériu (14)
Erik Hilár Lakatošovie

BRATISLAVA - Prišiel, plakal, nadával, hromžil! A zvíťazil. Zoženštený Erik Hilár Lakatošovie (33) sa s celkovým počtom diváckych hlasov 67 854 stal v sobotu večer druhým slovenským VyVoleným a vyhral tak vyše 12 miliónov korún. Nielenže tomu nechcel sám uveriť, ale priznal, že ani len nedúfal, že slovenský národ by mohol podporovať práve jeho. A stalo sa. Máme ďalšieho novopečeného multimilionára.

Kontroverzný Erik sa z veľkého finále úspešnej jojkárskej reality show VyVolení nevie ešte dnes spamätať. „Skoro som sa zbláznil!“ zneli jeho slová pár minút po víťazstve. Keď v sobotu večer esemeskujúci diváci vyjadrili z hry jeho konkurentku Barbaru Naďovú (20) a on zostal v ťažkom boji o rozprávkové milióny už len s Trnavčanom Petrom Matuškom (25), bol presvedčený, že jasným víťazom bude Peter. Vôbec si neveril. Nechcel si pripustiť, že Slováci by až natoľko fanúšikovali jemu, že by sa stal absolútnym víťazom celej súťaže. Vo chvíli, keď moderátor večera Martin Sajfa Cifra (26) vyhlásil výsledky, Erik nemohol uveriť vlastným očiam. Kľakol si na kolená, spustil srdcervúci plač a spomínal matku, ktorá mu zomrela len krátko pred tým, ako vstúpil do vily. Na nič iné sa nezmohol.

„Neveril som, že Slováci dovolia, aby som to vyhral práve ja. Myslel som, že ma skôr odsúdia za to, aký som. Bol som prekvapený, že ma národ pustil do vily, nie ešte to, že mi doprial výhru,“ precedil nový milionár skromne cez zuby. Nezabudol sa však Slovákom niekoľkokrát poďakovať a ani zďaleka neskrýval slzy šťastia. Tak ako pobyt vo vile, aj víťazstvo si užíval celými dúškami.

Zdá sa však, že čudák zo Svidníka nemyslí len na seba, ale peniaze, ktoré vyhral, vraj v prvom rade použije na pomoc blízkym. „Pôjdem do Švajčiarska, mám tam neter, ktorá má postihnuté nohy, chcem jej zaplatiť operáciu,“ prezradil svoje najbliž šie plány Erik. Časť peňazí chce ve novať postihnutým deťom a až potom vraj bude hľadieť na seba. „Určite si chcem dať plasticky odstrániť prsia a aj napriek tomu, že nie som žiadny krásavec, nebudem už na sebe robiť žiadne zmeny,“ rozpráva s úsmevom o svojich snoch VyVolený.

Nedá si vraj ujsť ani dovolenku na Kube, ktorú si so svojimi dvomi spoluhráčmi - Naďovou a Petrom - sľúbili a v budúcnosti plánuje na Slovensku otvoriť obrovský kabaret. Aj napriek splnenému snu - obrovskej výhre - si Erik nemyslí, že život vo vile bola prechádzka ružovou záhradou. „Zostarol som a začal plešivieť. Bolo tam veľa intríg. Ja som však vždy povedal, čo si myslím, a to niektorým prekážalo,“ opisuje negatívne stránky vily Erik. Dokonca má pocit, že aj s jeho láskou Ankou je koniec. „Asi sme sa rozišli,“ dodáva smutne čerstvý víťaz.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu