Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

VyVolení 2: Sobotný Duel šokoval....a Szabi sa opil!

Szabi znášal Hegiho vypadnutie veľmi ťažko. Zobraziť galériu (3)
Szabi znášal Hegiho vypadnutie veľmi ťažko.

BRATISLAVA - Hegi je vonku! Táto správa o vypadnutí Eugena Hegedüsa (24) v sobotnom Dueli VyVolených najviac zasiahla Szabolcsa Szabiho Szilvása (22). Ten nezvládol fakt, že po náhlom zvrate v esemeskovom hlasovaní sa jeho najlepší kamarát z vily do hry nevráti a riadne sa opil. Omámený alkoholom otočil chrbát ostatným obyvateľom vily.

Szabi bol od žiaľu z vypadnutia svojho kamaráta taký "opitý", že nevedel, čo robí. Pletúcim sa jazykom rozprával príhodu o tom, ako si musel vyliať vedro s vodou na hlavu. Neskôr sa dokonca povracal. Nakoniec sa však pred sebou nemusel za nič hanbiť - mal okno a nič si nepamätal. "Spal si na stole, ty hovädo," informoval ho na druhý deň Vlado. Ostatní si zasa z neho uťahovali, že tentoraz bolo jeho vracanie mimoriadne hlučné. Szabi mal však iné starosti, celú nedeľu sa na hlavných aktivitách VyVolených nezúčastňoval a liečil si boľavú hlavu.

V sobotu večer nič nenasvedčovalo tomu, že by sa do vily nemal vrátiť práve Hegi. Napokon sa s najvyšším počtom esemeskových hlasov ako prvý do boja o 12-miliónové ceny vrátil Peter Čičo Čižmárik (27), ktorému ich diváci poslali viac ako 18-tisíc. "Návrat Čiča do vily je pravdepodobne výsledkom dobrej organizovanosti jeho tábora, ktorí mu húfne posielali esemesky," povedal po vypadnutí. Hegiho predbehol aj Jaro Michaliček (22) z Popradu. "Asi to bude tým, že divák chce vidieť ďalší párik a Jaro tam má predsa Luciu. Som si istý, že to bolo preto," vysvetľoval svoj neúspech, ktorý mal v štúdiu na Kolibe početný fanklub. Práve z radov jeho fanúšikov sa priamo v TV JOJ ozývali hlasy, že hlasovanie bolo zmanipulované. Veď ešte chvíľu pred jeho uzatvorením Hegi pred Jarom viedol o viac ako tisíc esemesiek. Hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth však akékoľvek manipulovanie vylúčil. "Dozor nad korektným hlasovaním zabezpečuje notárka a traja operátori, ktorí nedovoľujú žiaden zásah do jeho priebehu," dodal Tóth.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu