Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

VyVolení: Porušila Barbi pravidlá?!

Barbi bola napriek možným komplikáciám rozhodnutá odísť z nemocnice, ak by jej hrozilo vylúčenie z hry. Zobraziť galériu (12)
Barbi bola napriek možným komplikáciám rozhodnutá odísť z nemocnice, ak by jej hrozilo vylúčenie z hry.

BRATISLAVA - Peniaze alebo zdravie? Nad touto otázkou sa včera musela vážne zamyslieť VyVolená Barbora Barbi Fusková (21). Vo štvrtok počas plnenia úlohy utrpela nebezpečnú zlomeninu ruky a vzápätí ju previezli do nemocnice, kde absolvovala náročnú 4-hodinovú operáciu. Lekár jej z toho dôvodu neodporučil návrat do vily. Pravidlá reality show sú však neúprosné - ak sa finalista do vily nevráti v priebehu 24 hodín, mal by byť zo súťaže vylúčený!

„Myslím, že nejakých sprostých dvanásť miliónov nie je dôležitejších ako zdravie,“ tvrdil ešte včera popoludní otec VyVolenej pacientky Dušan Fuska. Po porade s lekármi však názor zmenil. Hoci Barbin operatér odporúčal, aby krehká dlhovláska v nemocnici zostala štyri až päť dní, 7-členné lekárske konzílium sa zhodlo na tom, že môže z nemocnice odísť ešte v čase plynutia dvadsaťštyrihodinovej lehoty, počas ktorej sa nemusí obávať vylúčenia z hry. Barbi sa však odmietla vzdať boja o milióny a bola rozhodnutá z nemocnice odísť aj na vlastnú žiadosť, hoci lekár ju upozornil, že môžu nastať určité komplikácie. „Môže sa stať čokoľvek - vzniknúť tuková embólia, infekcia či náhly opuch,“ tlmočil Novému Času lekárove slová otec Barbinho priateľa Vlada (26) Jozef Budinský, ktorý sa tiež zaujímal o zdravotný stav nádejnej nevesty. Produkcia VyVolených sa však rozhodla vyjsť plavovlasej Bratislavčanke v ústrety a nechala definitívne rozhodnutie na ostatných finalistoch. A tí jednohlasne odsúhlasili, aby Barbi ostala v nemocnici o deň dlhšie bez toho, aby jej hrozilo vylúčenie. „Na Dueli sa však určite zúčastní. A vo vile jej zabezpečíme adekvátnu zdravotnícku starostlivosť,“ zdôraznil hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. Viac sa dozviete v dnešnom dennom súhrne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu