Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

VyVolení: Pánsky striptíz pre missky

Kráskam sa vo vile veľmi páčilo. Zobraziť galériu (2)
Kráskam sa vo vile veľmi páčilo.

BRATISLAVA - Na bratislavskej Kolibe bolo v pondelok večer poriadne horúco! Vilu VyVolených prišli navštíviť tri fi- nalistky na Miss Universe 2006 - Terézia Pachingerová (18), Lucia Gašparíková (19) a Judita Hrubyová (20) - a chlapské osadenstvo ich privítalo vo veľkom štýle. Obskakovali ich, kľačali im pri nohách a nakoniec zahodili všetky zábrany a predviedli im šteklivú erotickú šou! Toto však poriadne rozzúrilo ženské obyvateľky vily!

Príchod trojice krásnych dievčat prebral k životu všetkých chlapov vo vile - dokonca aj zoženšteného Erika. Všetci sa snažili čo najlepšie zapôsobiť, a dokonca sa rozhodli predviesť dievčatám veľkolepú erotickú šou, aby mali na čo spomínať. Hegi, Peter, Vlado, Szabi a Erik zhodili šaty a za zvuku hudby predviedli takmer profesionálny striptíz. Táto bujará zábava sa finalistkám zo súťaže krásy tak páčila, že ju odmenili obrovským potleskom.

Menej nadšene však reagovali pôvodné obyvateľky vily, ktoré si v tom čase nikto nevšímal. Chlapi totiž mali oči len pre krásnu návštevu a ich verné spolubojovníčky sa ocitli mimo hry. A to bolo pre Naďovú, Magdalénku a Barbi priveľa. Prestali sa ovládať a dali im najavo svoj hnev i žiarlivosť. Naďová sa mračila a fajčila jednu cigaretu za druhou, Barbi zúrila ako nepríčetná a Magdalénka úplne stratila reč. Hnev ich však včera ráno prešiel - missky totiž museli opustiť vilu a VyVolené už majú svojich miláčikov len pre seba.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu