Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vyvolení: Vila nerestí!

Namiesto cigarety Magdalénkin palec. Zobraziť galériu (5)
Namiesto cigarety Magdalénkin palec.

BRATISLAVA - Za všetko môže alkohol! Ten vydráždil fantáziu VyVolených natoľko, že v sobotu v noci rozohrali priamo pred televíznymi kamerami divokú hru plnú sexu a erotiky! Najviac šokovala Magdaléna Kurišová (26), ktorá sklamanie zo zásnub Daniela Bitta (21) a Natálie Dinhovej (19) rieši naozaj svojsky.

Ohrdnutá milenka sa túli ku všetkým mužom, bozkáva sa s nimi a snaží sa upútať Danovu pozornosť. No on už má oči len pre Liu, s ktorou v osudnú noc mal aj prvý sex.

Najkurióznejšou dvojicou sobotňajšej noci boli Erik Hilar Lakatošovie (33) a kaderníčka Magdalénka. Obaja sa tak rozvášnili, že dievčina dovolila výstrednému Svidníčanovi, aby ju oblizoval po celom tele. Ona ťažko znáša napätú situáciu spôsobenú Danovými znásnubami. Erik sa ponúknutej šance ihneď chopil a dvojica ostatným spolubývajúcim predviedla horúcu erotickú šou. Napokon sympatická modelka dala Erikovi do úst palec nohy a opitý východniar sa potom predvádzal ako striptér pri tyči.

Vzrušenie sa dalo vo vile krájať a za rozvášneným párom nezaostávali ani ostatní. VyVoleným sa vzájomné oblizovanie očividne za páčilo, a tak si ho rad radom všetci vyskúšali. Dávka alkoholu v krvi urobila svoje aj v prípade Dana a Lie. Snúbenci už niekoľko dní hovorili o sexe, avšak prekážali im kamery. V tú noc ich už nič nezastavilo. So svojím prvým sexom vo vile sa ochotne podelili aj s divákmi Jojky. Záznam z tohto horúceho nočného žúru odvysiela TV JOJ zajtra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu