Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Nahá predvádza telo: Barbora zo Šéfky má šťavu!

Barbora ako modelka nafotila sexi snímky. Zobraziť galériu (2)
Barbora ako modelka nafotila sexi snímky.

PRAHA - Pred Mojsejovou to tají! Barbora Švančarová (21) sa v súťaži Šéfka prezentuje len ako realitná maklérka, ktorá vyštudovala módne návrhárstvo. Svoju prax modelky akosi spomenúť zabudla. Žeby preto, že nepózovala vždy len oblečená?!

Multifunkčná! Barbora Švančarová vyštudovala odbor módne návrhárstvo. Ako sa zdá, zaoberá sa všetkým, čo k tejto oblasti patrí. Urobila si totiž aj kurz kozmetičky a vizážistky, dokonca si zarába aj ako hosteska a manekýnka.

Topky.sk našli na internete Barborinu kartu modelky, z ktorej sme sa dozvedeli, že blondínka váži 55 kíl a jej miery sú 86 - 65 - 93. Dokonca zvykne pózovať aj bez nároku na honorár, kedy vytvorené snímky používa len na svoju prezentáciu a fotograf zas ako reklamu vlastnej tvorby. 

Práve tieto Švančarovej fotografie sú väčšinou dosť sexi. „Akty, lacné témy a nič drsné nefotím,” tvrdí na internete. Ženské prednosti však napriek tomu pred objektívom neskrýva. Barboru sme, samozrejme, ohľadom jej decentných aktov kontaktovali. Doteraz sa však na margo pikantných snímok nevyjadrila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu