Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na smerákov sa lepí smola, ďalší so zdravotnými problémami: Poslanec pocítil silu gravitácie

Juraj Blanár Zobraziť galériu (3)
Juraj Blanár (Zdroj: TASR / Michal Svítok)

BRATISLAVA – Zdravie zradilo aj ďalšieho poslanca vládnuceho Smer. Do problémov sa tentoraz dostal súčasný predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár, ktorý si privodil zranenie pri činnosti, ktorá mu mala pomôcť.

V parlamente počas voľby nového šéfa RTVS Blanár pokryvkával a držal si svoje rebrá. Pomedzi svojich kolegov preto prechádzal veľmi opatrne. Ako vysvetlil pre portál Topky, za všetko môže šport, a to konkrétne beh.

„Ako nadšencovi športu sa mi nevyhýbajú zranenia. Nedávno som si pri behu natrhol stehenný sval na nohe a pocítil silu gravitácie. Narazil som si pár rebier,“ prezradil poslanec a zároveň župan Žilinského samosprávneho kraja.

Blanár si v parlamente pridržiaval brucho, evidentne ho bolelo
Zobraziť galériu (3)
Blanár si v parlamente pridržiaval brucho, evidentne ho bolelo  (Zdroj: nrsr.sk)

Blanár nie je prvým politikom z radov Smeru, ktorého v poslednej dobe trápi zdravie. Prednedávnom musel ísť pod nôž Vladimír Matejička (61), ktorému museli vymieňať problémový bedrový kĺb. Okrem barlí sa musel spoľahnúť aj na pomoc ostatných poslancov. „Som 4 týždne po operácii a barly mám mať na pokyn lekára 3 mesiace," uviedol pre Topky.

Viac o téme: Smer-SDJuraj Blanár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu