Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollárov web šíri neuveriteľnú správu: Procházka skončil na psychiatrii, kde je pravda?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Radoslav Procházka na psychiatrii? Údajná hospitalizácia lídra #Siete v Pezinku vyvolala na Facebooku veľké ohlasy. Aká je však pravda?

Článok mal vyše tisíc zdieľaní a ľudia ho zdieľali na sociálnych sieťach. Na stránke sa píše toto: "Predseda koaličnej strany #SIEŤ Radoslav Procházka mal byť údajne hospitalizovaný v Psychiatrickej nemocnici Philippa Pinela v Pezinku." Takto začína správu o Procházkovom stave webstránka info.sk, pričom autori jej znenie pozmenili. V čase vydania správy písali, že Procházka "je hospitalizovaný" a nie "mal byť údajne hospitalizovaný".

Kollárov web šíri neuveriteľnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Hovorkyňa #Siete informáciu poprela. Podľa nej je stav predsedu strany dobrý, na psychiatrii neleží, ale naopak, učí študentov na právnickej fakulte v Trnave.

Web odkazuje iba na spoločnosť blízku podnikateľovi a súčasnému poslancovi za Sme rodina. Ten informáciu neváhal zverejniť na svojom Facebooku, kde má takmer 75 tisíc fanúšikov. Kollár si neodpustil na Procházkovu adresu v súvislosti s vymyslenou hospitalizáciou štipľavú poznámku. "Neprináleží nám to komentovať, prípadne sa vysmievať, tragédiou to začína byť pokiaľ by mal riadiť štát tento pán."

Kollárov web šíri neuveriteľnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

K samotnej situácii sa na svojom profile na Facebooku vyjadril aj samotný šéf Siete. Po opísaní toho, čo počas víkendu robil, sa posťažoval. "Cítim voči tomu bezmocnosť, netuším, čo sa s takýmto spravodajstvom dá vôbec robiť. Keby to bolo raz, ok. Ale trvá to už strašne dlho."

Kollárov web šíri neuveriteľnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB / Rado Procházka)

Keď psychiatria, tak poriadna. Vyskúšajte ju na vlastnej koži.

Viac o téme: PsychiatriaRadoslav procházka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu