Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Boris Kollár tentokrát definitívne prekročil hranicu: Kvôli Rómom označil komisiu za idiotov!

Boris Kollár Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Opäť si pustil ústa na špacír. Šéf opozičnej strany Sme rodina Boris Kollár sa tentokrát zaoberal rómskou problematikou a vo svojom statuse na sociálnej sieti tvrdými výrazmi nešetril. Pobúril tým odborníkov.

Kollára nahnevala správa, podľa ktorej Európska komisia navrhuje začleniť zaostávajúce rómske deti, ktoré boli zaradené do špeciálnych tried, do škôl s riadnym vyučovacím procesom. Komisia Slovensko za pôvodné delenie už dlhodobo kritizovala.

„Ak toto nejaký idiot schváli, tak mu želám, aby jeho deti s tými zaostalými a veľakrát dementnými cigánskymi deťmi chodili do triedy!“ napísal Kollár v statuse plnom okrem drsných slov aj gramatických chýb. Argumentuje aj tým, že už navštívil osady, pozná pomery a "len idiot môže takéto deti nasekať ku normálnym zdravým deťom".

Kontroverzný politik apeloval na to, aby sa súčasná situácia nemenila. "Ja vám kašlem na humanistické reči o rovnosti a integrácii, ste farizeji. Týmto nezmyslom akurát zväčšíte frustráciu majoritného obyvateľstva a docielite len väčšiu nenávisť voči cigánom, a to nehovorím o väčšom finančnom zaťažení týchto bielych rodin," uzavrel prehnane tvrdý status.

Status Borisa Kollára
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Boris Kollar)

Viac o téme: Boris KollárSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu