Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

99% kritizuje Smer: Na kabaretných mítingoch sa falošne zaliečate ženám!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Premiér Fico sa napriek rekordnej nezamestnanosti a kritickému stavu v školstve a zdravotníctve zalieča voličom a voličkám na putovnej šou. Chceme mu odkázať, že úlohou premiéra nie je vymýšľať lacné vtipy, ale riadiť túto krajinu.

V piatok o 16:30 preto prídeme pred bratislavské Národné tenisové centrum, kde Smer organizuje ďalší zo svojich mítingov k MDŽ. Tam sa premiér spolu so svojimi kolegami z vlády falošne zalieča ženám namiesto toho, aby pracoval na riešení skutočných problémov Slovenska – rastúcej nezamestnanosti, stavu školstva a zdravotníctva a rozmáhajúcej sa chudobe.

Putovný kabaret k MDŽ, megalomanské plány na zimnú olympiádu, desiatky miliónov eur na stavbu futbalových štadiónov alebo provokovanie národnostnej neznášanlivosti – to všetko sú nástroje, ktorými premiér Fico a jeho strana Smer zakrývajú skutočnosť, že nevedia riadiť našu krajinu.

Prvoradou úlohou premiéra a vlády je pracovať na prioritách bežných ľudí. Tými sú pracovné miesta, slušná odmena za prácu, kvalitné školstvo a zdravotníctvo. Súčasná vláda v týchto úlohách opakovane zlyháva a namiesto konštruktívnych riešení sa len snaží ľuďom zalepiť oči.

Hnutie 99% sa usiluje o to, aby Slovensko už viac nebolo v rukách červených alebo modrých politikov, ktorí hľadia len na svoje záujmy a záujmy svojich utajených mecenášov. Chceme, aby rozhodovali slušní ľudia, ktorí majú správne nastavené priority. Len tak dostanú v politike priestor konštruktívne riešenia a zdravý rozum.

Protestnú akciu organizuje hnutie 99%, ale pozývame na ňu všetkých ľudí, ktorí nesúhlasia s prácou Roberta Fica a jeho vlády.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu