Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lipšic bol na Mojsejovú pripravený: O*ebávajú a osie*ajú ľudí, odkaz z Pereša!

Nora Mojsejová
Nora Mojsejová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Nezaprela sa! Kontroverzná podnikateľka a politička Nora Mojsejová opäť dokázala, že si robí, čo chce! Tentoraz vyfúkla názov strany Nová Väčšina Danielovi Lipšicovi. Ako sme pri Mojsejovej zvyknutí, padali aj vulgarizmy. Žiaden osobný útok však za tým nehľadajte. Proste sa jej chcelo!

Do volieb ísť nechce, ale zmenila názov. Prečo? Lebo sa jej chcelo. Známa podnikateľka a politička Nora Mojsejová zmenila názov svojej strany Slobodné slovo Nory Mojsejovej na Nová Väčšina. Názov tak ukradla Danielovi Lipšicovi, ktorý tak plánoval pomenovať svoju novú stranu. Mojsejová tvrdí, že včera doobeda nemala čo robiť, tak sa rozhodla zmeniť názov strany. To však nie je jediný dôvod. „Politici, ktorí za 22 rokov neurobili nič, sa takto skrývajú za nové názvy, keď príde problém a na ľudí se*ú,“ povedala nám Mojsejová.

Podľa vlastných slov kontroverznej podnikateľky za tým nie je žiadny osobný útok na Lipšica. „Ja s ním nemám žiaden problém. Dokonca som sa párkrát aj zasmiala na tom, čo povedal,“ povedala nám. Ak by sa teda ktorýkoľvek politik rozhodol odísť zo strany a založiť nejakú novú, spravila by to opäť. „Chcela som tým poukázať, že takto o*ebávajú novými značkami,“ vysvetlila svoj úmysel.

Predseda strany, ktorej názov si Mojsejová privlastnila, Daniel Lipšic na takúto situáciu vraj bol pripravený a má už aj náhradné riešenie. „Svedčí to o tom, že vkus pani Mojsejovej sa zlepšuje," odkázal po hovorcovi Gáborovi Grendelovi. Ako dodáva, jeho plány sa týmto nijak nezmenili. Podľa doterajších informácií má nové hnutie vyzbieraných už viac ako 10-tisíc podpisov, čo na registráciu novej strany stačí. Zbieranie podpisov však pokračuje ešte dva týždne.

Politológ Miroslav Kusý si myslí, že je to smiešne. „Sú to také typické slovenské schválnosti. Také trápne. Pani Mojsejová však na to mala právo, lebo pán Lipšic ešte nemal názov zaregistrovaný, “ povedal. „Nie je to prvýkrát, čo sa to stalo. Pán Lipšic môže teraz buď úplne zmeniť názov, alebo len k pôvodnému niečo dodať. Najlepšie by však bolo, keby pán Lipšic úplne menil názov. Voliči ho ešte nemajú zafixovaného so žiadnym menom, takže to bude mať ľahšie,“ povedal Kusý. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu