Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Skončil exkádehák s politikou: Advokát Lipšic v hollywoodskom seriáli!

Daniel Lipšic
Daniel Lipšic (Zdroj: SITA)

NEW YORK/BRATISLAVA – To je reklama! Predseda novo registrovanej strany Nová väčšina má poradcov ako málokto! Danielovi Lipšicovi radia už aj právnici z New Yorku. Zatiaľ len však v televíznom seriáli, ktorého sa stal hviezdou.

Bude z neho seriálová hviezda? Predseda strany Nová väčšina Daniel Lipšic má o reklamu postarané. Má totiž tím poradcov, o akých môžu iní šéfovia strán len snívať. Lipšicovi totiž radí hviezda hollywoodskeho seriálu Junior partner právnickej spoločnosti Pearson and Hardman, Louis Litt. Ten sa pri nahrávaní poznámok na svoj diktafón dostane aj k samotnému predsedovi Novej väčšiny. Informáciu priniesol portál aktualne.sk

Seriálová hviezda odpovedá na slová Lipšica z apríla, kedy ešte Nová väčšina nemala názov a štruktúru a jej šéf hovoril len o vízii. „Odkaz pre doktora Lipšica: Ak si stanovíte ciele, vaše sny sa stanú skutočnosťou,“ odznie v jednom z reklamných spotov seriálu. Okrem tohto odkazu si Louis značí aj ďalšie poznámky, ktoré by sa Lipšicovi určite hodili.

Podľa rád seriálového právnika by si mal vymyslieť chytľavé a zvučné motto a napríklad sa aj naučiť cudziu reč. Nie však často využívanú, ale nejakú úplne neobvyklú. Ako poslednú poznámku v spote k seriálu si hlavný protagonista Louis poznačí: „Teraz už len zavolať doktorovi Lipšicovi.“ . Ako takáto hollywoodska reklama Lipšicovi pomôže, sa ukáže v najbližších parlamentných voľbách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu