Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vtipné VIDEO o Lipšicovi: Spravili z neho hlúpeho Kocúrika!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pred týždňom sa na portáli YouTube objavilo video s názvom "Príbeh o kocúrikovi Lipšicovi Zelenáčovi", ktoré formou rozprávky poriadne naložilo bývalému ministrovi vnútra Danielovi Lipšicovi. Odídenca z KDH a súčasného šéfa strany Nová väčšina pranieruje za jeho figurovanie v neoverených spisoch Zelenáč a Kocúr, a to všetko za symbolického hudobného sprievodu piesne Money, money, money od skupiny Abba.

"Prečítam vám rozprávočku kratučkú: Bol raz jeden Daniel... Keď bol ešte malý Zelenáč, ani netušil, že sa z neho raz stane naozajstný Kocúr... Stretol raz iného kocúra, hovoril si Križiak - rytier... i vyhútali, že sa dajú spolu na politiku... chvíľu trénovali u majstrov černokňažníkov a potom... rozhodli sa, že sa vydajú na novú, väčšiu politickú cestu...," začína úvod takmer trojminútového videa, ktoré odkazuje na postavu bývalého Lipšicovho ministerského poradcu Milana Krajniaka (Križiaka - rytiera), ktorý nakoniec z ministerstva odišiel po tom, ako sa jeho meno objavilo v spise Gorila a mal sa angažovať aj pri výbere odpočúvacieho systému, o ktorom pojednáva spis Kocúr.

Ďalším, ktorý v príbehu vystupuje, je bývalý novinár Robert Žitňanský, ktorý sa stal členom Lipšicovho ekonomického tímu, pričom členkou Novej väčšiny je aj jeho manželka - poslankyňa Jana Žitňanská. Ten kladie "Zelenáčovi" rôzne otázky týkajúce sa jeho ďalšej politickej kariéry. "Si ty kocúrik nová tvár v politike?", "Ako hodnotíš svojich bývalých kolegov z KDH?", "Koľko peniažkov si chcete v politike zarobiť, huncútski kocúri?" a mnohé iné, na ktoré sú vyskladené odpovede z Lipšicových vyjadrení z televíznej relácie. A tak sa diváci dozvedia aj to, o čom možno ani nechyrovali. Až kým nenaznie zvonec a rozprávke "o statočných kocúrikoch" je koniec...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu