Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mikloško si to rozdáva s Palkom: Video, ktoré pobaví nielen športovcov!

Takto pre Topky zapózovali Vladimír Palko a František Mikloško. Zobraziť galériu (2)
Takto pre Topky zapózovali Vladimír Palko a František Mikloško. (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Tak toto ste ešte nevideli! Bývalí poslanci a dlhoroční kamaráti Vladimír Palko (55) a František Mikloško (65) si to rozdali na tenisovom kurte v bratislavskej Petržalke. Výkon politikov v rokoch však viac ako svojou kvalitou pobavil snahou urobiť aspoň jednu čistú výmenu. Neverili by ste, ale aj to vie byť problém!

Ako stráviť slnečný septembrový deň, by sme sa mohli učiť od bývalých politických harcovníkov Františka Mikloška a Vladimíra Palka. Prechádzajúc okolo jedného z petržalských športovísk sme si všimli exposlancov KDS pobehujúc po kurte.

Bývalý minister vnútra Palko prišiel na ihrisko v zelenom tričku a krátkych nohaviciach. Dokonca predviedol svojskú zručnosť s tenisovou loptičkou. Mikloško, ktorý v parlamente pôsobil nepretržite 20 rokov, zvolil hnedé tričko starostlivo zapravené do krátkych nohavíc.

Kým o našej prítomnosti netušili, veľmi sa im výmeny cez sieť nedarili. „Musíme dať teraz aspoň jednu súvislú hru, nech to nejako vyzerá,“ vtipkoval Palko po tom, čo si nás všimol. Či sa to pánom poslancom napokon podarilo, posúďte sami.

Takto pre Topky zapózovali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vladimír Labát)

Palko a Miklosko hraju tenis.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu