Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Spamovanie od matovičovcov preveruje právne oddelenie

Igor Matovič Zobraziť galériu (2)
Igor Matovič

BRATISLAVA – Predseda parlamentu Pavol Hrušovský požiadal výpočtové stredisko národnej rady, aby mu dalo informáciu, čo sa vlastne deje na ich serveri. Obyčajní ľudia začali bombardovať e-mailové schránky poslancov NR SR a ich asistentov so žiadosťou o zrušenie poslaneckej priestupkovej imunity.

Hrušovský požiadal aj právne oddelenie, aby preskúmalo zákonnosť takéhoto konania. „V prípade, ak bude zákon porušený, urobím príslušné rozhodnutia, tak, aby poslanci mohli techniku, ktorá je im k dispozícii, využívať na plnenie svojich poslaneckých povinností,“ vyhlásil Hrušovský.

Poslanec Dušan Jarjabek (Smer-SD) informoval Hrušovského, že má tak zahltený notebook, že nemôže komunikovať so svojimi voličmi. Líder Obyčajných ľudí Igor Matovič pri štarte ich akcie informoval, že e-maily so žiadosťou o splnenie predvolebného sľubu i záväzku z programového vyhlásenia vlády, zrušenie imunity, budú posielať dovtedy, kým sa poslanci nezaviažu, že za zrušenie imunity budú hlasovať. „Nie je to dobré, čo urobil pán poslanec, ale nevieme tomu zatiaľ zabrániť,“ povedal predseda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu