Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Oplatí sa byť deťmi slovenského ministra: Toto im priniesol Ježiško!

Minister s deťmi Zobraziť galériu (3)
Minister s deťmi

BRATISLAVA – Minister životného prostredia József Nagy zobral manželku a deti počas Vianoc na chalupu mimo civilizácie. Zažil však aj ťažké chvíle. Najskôr na hraniciach a následne aj potom, keď na chalupu mimo územie Slovenska dorazil.

Nabalené auto plné potravín a darčekov vyrážalo s ministrovou rodinou z hlavného mesta krátko pred Vianocami. Nagy totiž s deťmi aj manželkou a známou spisovateľkou Petrou Nagyovou Džerengovou už tradične trávia sviatky mimo domu. „Išli sme na 8 dní. Radi objavujeme nové miesta. Napríklad teraz mame prenajatú staršiu, ale útulnú chatku s krbom. Čo je určite pre nás - leží priamo na svahu. Stromček, ozdoby a darčeky sme brali spolu s potravinami zo Slovenska. Aj keď colníkovi sa to až tak nepáčilo, nakoniec nám nič nezhabal,“ reagoval so smiechom Nagy.

Oplatí sa byť deťmi
Zobraziť galériu (3)

Ak by sa colník odhodlal nazrieť do kufra našiel by tam totiž  aj medovú bazovicu proti zime, mrazenú štuku a kapra na halászle a vyprážanie, kyslú kapustu, klobásu, sušené slivky a huby na kapustnicu, zemiaky a cibuľu na šalát.

Oplatí sa byť deťmi
Zobraziť galériu (3)

Druhé prekvapenie čakalo na ministrovu rodinu po príchode na chatu. Ešte predtým, ako sa mohli usalašiť pred krbom ich čakalo odhadzovanie pol metra snehu v štýle „s tebou mne baví svět.“ „Je tu krásne nasnežené. Od rána do obeda lyžujeme, poobede sa hráme, čítame, pozeráme filmy a spolu s deťmi varíme. Internet tu našťastie nie je, takže o to pokojnejšie sú sviatky,“ dodal. Prezradil nám aj však čo im priniesol Ježiško. Minister dostal náramkové hodinky a knižku  7 návykov skutočne efektívnych ľudí. Deti dostali väčšinu darčekov v podobe historických kníh,  televíznych seriálov na Dvd  a hlavne veľké módne cool slúchadlá.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu