Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Dojatá Radičová: Z narodeninovej oslavy rozlúčková párty!

Iveta Radičová Zobraziť galériu (2)
Iveta Radičová

BRATISLAVA – Premiérka Iveta Radičová má dnes 55 rokov, no narodeninovú žúrku si užila v predstihu, keďže už poobede odlieta na summit do Bruselu. Oslavu narodenín vo vládnom hoteli Bôrik si nenechali ujsť politici zo strán bývalej koalície. Párty sa však zvrtla aj na akúsi rozlúčku s politickými kolegami.

Podľa medializovaných informácií Radičová absolvovala párty v rodinnom kruhu už v nedeľu, keď jej dcéra Eva darovala prsteň. V pondelok večer si však vychutnávala pozornosť svojich kolegov v čiernych šatách a žiarivo ružovom saku. Okrem politikov nechýbali ani ľudia z umeleckých kruhov. Medzi približne 80-90 pozvanými hosťami by ste však len márne hľadali predstaviteľa opozície.

Premiérke politickí priatelia darovali predovšetkým kvety, na ktoré sa poskladali kluby, našli sa však aj originálne dary ako jej obľúbené šatky či papuče od spolupracovníkov z Úradu vlády. Okrem spoločnej kytice od kolegov z SDKÚ poslanec Tomáš Galbavý pripravil pre premiérku špeciálne prekvapenie. Plyšového leva, ktorý má vystihovať jej povahu, si zavesil aj na svoj facebookový profil.

Tomáš Galbavý a jeho darček pre premiérku

Tomáš Galbavý si pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív T. G. )


Gratulovať premiérke prišli viacerí ministri – Lucia Žitňanská, Daniel Lipšic, Ivan Uhliarik či Zsolt Simon. Takisto šéf Mostu-Híd Béla Bugár, prezident Ivan Gašparovič a predseda parlamentu Pavol Hrušovský. Zaujímavé je, že na oslave sa objavili aj zástupcovia SaS, ktorej poslanci premiérku potopili pri hlasovaní o eurovale, kvôli ktorému padla vláda. Ministra práce Jozefa Mihála z SaS sprevádzala štátna tajomníčka Lucia Nicholsonová a poslanec Juraj Droba.

Keďže ostávajú tri mesiace do volieb a predvolebná kampaň práve začína, oslavu narodenín Radičová využila ako príležitosť na rozlúčku s kolegami v politike, uviedla riaditeľka Tlačového a informačného odboru Úradu vlády SR Ľubica Pilzová.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu