Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Martináková brázdila diaľnicu bez nálepky: Zjednala však pokutu!

Politička ušetrila Zobraziť galériu (2)
Politička ušetrila

PIEŠŤANY – Bývalá kandidátka na post prezidentky a šéfka Slobodného fóra Zuzana Martináková mala dnes zlý deň. Počas preventívnej akcie ju totiž prichytili policajti, ako jazdí bez nálepky a nemá ani doklady o poistení. Političke sa však podarilo vyjednať s policajtmi zníženie pokuty.

O tom, že Martináková, ktorú muži zákona odchytili na odpočívadle pri Piešťanoch, išla po diaľnici bez diaľničnej nálepky, vraj ani nevedela. Chýbal jej totiž kontrolný kupón.

„Ježiš Mária. Doma som si nechala kabelku. Ja už viem, kde to mám, lebo minule to odo mňa pýtali policajti a dala som si to tašky do bočného vrecka. Bože neviem,“ reagovala. Celej akcii sa pritom prizerala aj televízia Markíza, ktorú informáciu zverejnila. Podľa nej politička hľadala nálepku v kabelke, no keď zistila, že ju nemá, tvrdila, že si ráno vymenila tašky.

Navyše jej chýbali aj doklady poistenia od vozidla. Napokon však podľa portálu tvnoviny.sk "zjednala" pokutu zo 140 eur na 50 eur. Chcela totiž platiť kartou, na čo policajt reagoval, že terminály ešte nemajú.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu