Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Župan Frešo (42) zabodoval mimo práce: Bude mať bábätko!

Pavol Frešo s rodinou Zobraziť galériu (2)
Pavol Frešo s rodinou

BRATISLAVA – Aj keď má bratislavský župan Pavol Frešo stále nabitý program vo funkcii sa mu podaril ďalší husársky kúsok. Topkám sa totiž podarilo zistiť strážené tajomstvo jeho rodiny. Manželia Frešovci totiž čakajú prírastok do rodiny.

V práci do neskorého večera a víkendy na cestách. Aj takto trávi čas predseda samosprávneho kraja. Ako sa nám však podarilo exkluzívne zistiť, stihol sa popri robote venovať aj rodine. Jeho manželka Zora, ktorá o dva týždne oslávi štyridsiatku je totiž podľa našich informácii v piatom mesiaci tehotenstva. Pár sa už vraj dozvedel aj to, že k dvom deťom Oskarovi a Zore Márii pribudne chlapec.

Potvrdil nám to aj samotný Frešo. „Mal by to byť chlapec,“ prezradil nám šťastný otec. Termín má jeho manželka na prelome novembra - decembra.  Frešo tak pribudol k ďalším politikom, ktorých tento rok zastihol tzv. babyboom.

Dieťa sa narodilo poslancovi z SaS Martinovi Poliačikovi, poslanec Jozef Viskupič  z obyčajných ľudí je v očakávaní podobne ako exhovorkyňa bývalého premiéra Roberta Fica Silvia Glendová.  

Pavol Frešo s rodinou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archiv PF)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu