Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Slota, stráca pojem o realite? Som populárny, chcem Puškárovej hlavu!

Puškárová vs. Slota
Puškárová vs. Slota (Zdroj: SITA, Topky.sk)

BRATISLAVA - Strana SNS požaduje od vedenia Markízy, aby stiahla z relácie Na telo moderátorku Zlaticu Puškárovú. SNS ohlásila, že kým tam bude Puškárová, reláciu budú bojkotovať. Moderátorka sa na tom smeje a tvrdí, že jej to iba lichotí.

„My sme reláciu Na telo a dlhodobé a nelogické útoky moderátorky v nej na SNS a jej predstaviteľov vyriešili písomným protestom generálnej riaditeľke TV Markíza,“ povedala nám hovorkyňa SNS Jana Benková. SNS pritom požadovala, aby Puškárová prišla o miesto moderátorky.

Tú výzva Slotovej strany teší.„Takáto výhrada mi lichotí. Dokazuje to, že robím svoju prácu dobre,“ reagovala. Tvrdí, že sa snaží byť vždy objektívna. „Je totiž na mieste pýtať sa politikov aj na ich majetky. Práve Slota nie je typ, ktorý by mal nariekať. Nikto s ním nechce chodiť do relácie,“ uviedla Puškárová. Otázka či sa cíti ohrozená výzvou SNS ju iba rozosmiala. „Je to také úsmevné,“ dodala. 

Slota sa odmietol vyjadriť na otázky či má osobné spory s Puškárovou a čo mu na nej vadí. Jeho hovorkyňa to zdôvodnila tým, že Slota nebude svojou popularitou medzi obyvateľmi robiť  reklamu nejakým celebritám. „Prepáčte, ale nebudeme podporovať akýmkoľvek komentárom medializáciu moderátorky - nemáme záujem, aby SNS alebo kohokoľvek z jej predstaviteľov spájali s postavami zo šoubiznisu a na populárnych menách našich predstaviteľov, najmä predsedu Jána Slotu, im média robili reklamu. Ak im chcú médiá pomôcť, treba pre nich nájsť iné témy,“ napísala nám Benková.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu