Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenskí politici: Takto si budú užívať leto!

Takto si budú užívať leto politici. Zobraziť galériu (11)
Takto si budú užívať leto politici. (Zdroj: SITA, Topky.sk)

BRATISLAVA – Slovenskí polici môžu o dovolenkách zatiaľ len snívať. Parlamentná schôdza pokračuje a o dovolenkách sa hovorilo dokonca aj na stredajšom rokovaní koaličnej rady. Premiérka po skončení dokonca oznámila, že sa poslanci budú musieť zariadiť tak, aby budúci týždeň boli na rokovaní národnej rady. Niektorí si svoje naplánované voľno museli presunúť na neskôr. Napriek tomu Topkám viacerí prezradili, ako bude vyzerať ich leto.

Richard Sulík - dovolenka v horách pri talianskom Lago di Garda

Slovenskí politici: Takto si
Zobraziť galériu (11)


Predseda parlamentu Richard Sulík sa ako jeden z mála slovenských politikov rozhodol pre dovolenku na horách, keďže práve výlety tohto typu má najradšej. S rodinou sa koncom leta chystá bicyklovať k najväčšiemu jazeru v Taliansku Lago di Garda. Už v sobotu však navštívi festival Pohoda.

Iveta Radičová - dovolenka pri mori
Slovenskí politici: Takto si
Zobraziť galériu (11)

Podobne ako šéf parlamentu, aj premiérka Iveta Radičová sa ukáže na najväčšom letnom festivale Pohoda a v piatok si na Európa Stage podebatuje so Štefanom Hríbom. Letnú dovolenku si však nechce nechať ujsť. „Zatiaľ je isté iba to, že chce ísť k moru. Ostatné ešte závisí od okolností – napríklad, dokedy bude zasadať parlament,“ uviedla pre Topky riaditeľka tlačového odboru Úradu vlády Ľubica Pilcová. Minulý rok Radičová predčasne odišla z dovolenky v Chorvátsku kvôli záplavám na Hornej Nitre.

Vincent Lukáč - dovolenka pri mori

Vincent Lukáč
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)


Bývalá hokejová legenda a súčasný poslanec za SNS Vincent Lukáč nám prezradil, že dovolenky pri mori má obzvlášť rád. V minulosti vraj prešiel celé Taliansko aj Chorvátsko. Momentálne však ešte netuší, kedy a kam si pôjde oddýchnuť. Jediné, čo vie určite, je, že to bude pri mori.

József Nagy - dovolenka na gréckom ostrove Korfu
József Nagy
Zobraziť galériu (11)


Minister životného prostredia József Nagy už v júli navštívi grécky ostrov Korfu. Štrajkujúcich Grékov sa zjavne nebojí a v súvislosti s druhou pôžičkou pre Helénsku republiku, ktorú SaS odmieta, sa vyjadril takto: „Nech si užijeme niečo z tej pôžičky.“ V auguste jeho rodinu čaká bicyklovačka v Tatrách, kde sa okrem iného chystajú nazbierať huby do vianočnej kapustnice.

Katarína Cibulková - možná návšteva Slovinska
Katarína Cibulková
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)


Katarína Cibulková z SDKÚ rada oddychuje pri mori, no rušné strediská veľmi nevyhľadáva. Tento rok žiadnu dovolenku nechystá. „Ak mi to práca dovolí a dcéra bude na letnej príprave v Slovinsku, možno pôjdem za ňou,“ povedala nám.

Béla Bugár - dovolenka pri mori v Turecku
Slovenskí politici: Takto si
Zobraziť galériu (11)


Predseda Mostu-Híd Béla Bugár strávi osem dní s rodinou v Turecku. Keď už sa k moru dostane, tento čas rád trávi s priateľmi, veľa číta a oddychuje

Robert Kaliňák - výlety v Čechách a na Slovensku
Robert Kaliňák
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)


Podpredseda Smeru Robert Kaliňák tento rok nechystá žiadnu exotiku. Rozhodol sa pre „československú turistiku“, ktorú si naplánoval na víkendy. Rozmýšľa aj nad výletmi na motorke. „More nemusím, keďže ako dieťa som býval 2-3 mesiace na mori kvôli otcovi, ktorý bol námorník,“ vysvetlil svoj vlažný vzťah k slanej vode.

Igor Matovič - dovolenka pri mori v Turecku
Slovenskí politici: Takto si
Zobraziť galériu (11)


Igor Matovič z Obyčajných ľudí má už podľa našich informácií rodinnú letnú dovolenku za sebou. Aby nevynechal rokovanie parlamentu, odišiel na ňu ešte v júni počas prestávky medzi schôdzami. Týždňový pobyt pri tureckom mori si zjavne užíval, keďže na tajnú voľbu generálneho prokurátora prišiel v dobrej nálade. Jediné, čo chýbalo, bola bronzová pokožka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu