Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

AUTOslide 2011 poriadne nadupaný!!!

AUTOslide
AUTOslide

O pár dní po novom roku už budeme poznať nového kráľa žarnovickej športovej udalosti AUTOslide. Na štartovej listine, ktorú nájdeš na www.autoslide.sk, uvidíš tridsiatku mien jazdcov z troch zemí.

Kto sa stane víťazom už 8. ročníku AUTOslide v Žarnovici? Kto zosadí z trónov Jozefa Zimermana a majstra Európy Romana Častorala? Kto bude najrýchlejším jazdcom? To všetko už 9. januára budeme vedieť. Slovenská rally legenda – Jožko Béreš st., Martin Svoboda, Miroslav Pospíchal, či slovenskí diabli Ľuboš a Milan Greguškovci, či bronzový minuloročný víťaz ročníku AUTOslide Tomáš Hurt, a veľa ďalších bude bojovať do posledného dychu o vavríny najvyššie.

Závody si vyskúša i trojica hercov z úspešného filmu TACHO - Daniel Landa, Olga Lounová a Roman Pomajbo, ktorí tu budú mať pre Vás návštevníkov autogramiádu. Bude zaujímavé sledovať, ako si budú niektorí jazdci zvykať na svoje novo pripravené stroje a komu sa podarí získať titul TOP CAR – teda najlepšie pripravené auto. Pokiaľ chceš toto všetko vidieť, tak si urob 9. januára 2011 voľno a navštív areál plochodrážneho štadiónu v Žarnovici.

AUTOslide, to nieje len pretekanie. Je to stretnutie majstrov volantu, fanúšikov a širokej verejnosti. Fantasticky obsadená štartová listina nenechá nikoho chladným. Tak na koho si vsadíš? Už 9. januára 2011 budeš svedkom zrodu novej pretekárskej legendy o kráľa AUTOslide 2011.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu