Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hlasujte o Kráľa AUTOslide a vyhrajte 10 Skipasov od SALAMANDRA Resort!

Skvelá súťaž na skvelom podujatí
Skvelá súťaž na skvelom podujatí (Zdroj: AUTOslide)

SALAMANDRA Hotel, partner podujatia AUTOslide, zorganizoval pre návštevníkov tejto akcie dňa 6.1.2013 počas konania jubilejného 10. ročníka súťaž o 10 Skipasov do lyžiarskeho strediska SALAMANDRA Resort.

Podmienky súťaže, kde budete môcť vyhrať spomínaných 10 Skipasov búdú úplne jednoduché. Stačí, ak zahlasujete o najdravšieho a najlepšieho jazdca jubilejného AUTOslide v SMS súťaži pod názvom Kráľ AUTOslide. Pošlete SMS na číslo  +421 905 852 613 v tvare meno jazdca (príklad: ZIMERMAN). Tým zároveň dávate aj hlas jazdcovi, ktorý bojuje o titul Kráľ AUTOslide. Cena každej odoslanej SMS sa zhoduje s cenníkom Vášho operátora.

Uprostred romantických Štiavnických vrchov, v blízkosti prírodného jazera Horný Hodrušský tajch sa nachádza novootvorený hotel SALAMANDRA, kde nájdete príjemný relax s rodinou pocas celého roka. Hotel je súcastou oblúbeného lyžiarskeho strediska SALAMANDRA Resort . Svojím návštevníkom ponúka pohodlie, oddych i športové vyžitie nielen pocas zimnej lyžiarskej sezóny ale pocas celého roka.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu